2019. június 26. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Nyeretlenül–veretlenül a Cigánd ellen

ICS_9047

Nyeretlenül–veretlenül a Cigánd ellen

Két bajnoki és egy kupamérkőzést játszottunk eddig mai vendéglátónkkal, a Cigánd csapatával. Mindhárom találkozó döntetlennel végződött, igaz tavaly a Magyar Kupában 11-esekkel a borsodi együttes jutott tovább.

A Cigánd SE a 2016/2017-es szezonban került fel először a másodosztályba, igaz megkapaszkodni nem tudott. Mint az fentebb olvasható, sem idegenben, hazai pályán nem sikerült legyőznünk őket. A 2017/2018-as szezonban ismét az NB III-ban szerepeltek, végül a 10. helyen zártak. A most folyó pontvadászat nyitányán, hazai pályán vereséget szenvedtek a Jászberénytől, majd idegenben a Tállya csapatától. A harmadik fordulóban hazai pályán legyőzték az újonc Sajóbábonyt, azóta viszont otthon mindössze csak a Gyöngyös ellen sikerült pontot szerezniük. Idegenben még rosszabb a mérlegük, a hat találkozóból ötször vereséget szenvedtek, csak Salgótarjánból hozták el a három pontot. A tizennegyedik helyen állva várnak bennünket. A két kapusuk Gazsi Tamás és Hrabina Alex tavaly még nálunk játszottak, rajtuk kívül Bokros Tibor és Fodor András neve lehet ismerős szurkolóinknak. Előbbi Balmazújvárosban, utóbbi Kisvárdán szerepelt sokáig.

Ami minket illet, Annus Árpád biztosan kihagyja a mai találkozót betegség miatt. Rajta kívül más hiányzóval nem kell számolnia a szakmai stábnak. Célunk nem lehet más, mint pontot, pontokat szerezni, ezáltal tovább növelni a négy mérkőzés óta tartó veretlenségi szériánkat.

A mérkőzés 13.30 órakor kezdődik, a játékvezető Mencsik László lesz.

Élő közvetítés