2019. június 26. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Döntetlen a rangadón

ICS_9427

Döntetlen a rangadón

Az NB III. Keleti csoport 12. fordulója előtt két hely különbség és két pont volt az előnyünk a vasárnapi vendégünk, az ESMTK együttesével szemben. Mivel az első helyezett fogadta a harmadikat, így a találkozóra illett a rangadó jelző.

Zsinórban negyedik alkalommal álltunk fel ugyanazzal a kezdőcsapattal, azaz Tóth Tibor vezetőedző tartotta magát a mondáshoz: „győztes csapaton ne változtass!”. A DEAC, a Jászberény és a DVTK II. ellen is begyűjtöttük a három pontot, amikor is a Molnár-Farkas – Németh, Papp, Horgosi, Szabó R. – Karacs, Tisza – Annus, Földi, Kun – Simon tizenegy futott ki. Az ESMTK ellen akár a középkezdést követően megszereztettük volna a vezetést, ám Simon Attila lövését védte a vendégek kapusa. A 10. percben egy kontratámadás végén Kovács lövését kellett hárítani Molnár-Farkasnak. A 30. percben a két rutinos belső védőnk hibája, majdnem megbosszulta magát, ám Horváth Levente a 16-os vonaláról nem csak a kifutó hálóőrünk felett, hanem a kapunk felett is átemelte a labdát. A 35. percben Kun szögletét követően ismét Simon próbálkozott… lövése a kapu mellé szállt. Még a félidő vége előtt kétszer is akad dolga Molnár-Farkasnak, s ő ezt magabiztosan meg is oldotta.

A térfélcserét követően sem sokat változott a játék képe. Próbálkoztunk, mentünk előre becsülettel, de ezúttal nem koronázta siker próbálkozásainkat. Szerencsére az ESMTK sem tudott a kapunkba találni. Ehhez kétszer állt nagyon közel. A 61. percben Kovács Dániel szabadrúgása a kapufáról vágódott vissza mezőnybe, még a 85. percben egy kontratámadásuk végén Szabó Richárd becsúszva tudott menteni. A hosszabbításban pedig mi dönthettük volna el a magunk javára három pont sorsát, ám előbb Tóth Benjámin elől tudtak becsúszva tudtak menteni, majd a hármas sípszó előtt Papp Szilárd emelését a gólvonalról fejelték ki az erzsébeti védők.

Mivel egyik csapat sem tudta az ellenfele kapujába juttatni a labdát, így gólnélküli döntetlennel ért véget a mérkőzés. Csak a Jászberény – az eddigi negyedik – tudott élni azzal, hogy pontosztozkodásra került sor a rangadónkon. Tizenkét fordulót követően egy pont előnnyel a tabella élén állunk, de mindössze három pont a fórunk az ötödik helyezett Füzesgyarmattal szemben.

Élő közvetítés