2024. június 20. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Lépésről lépésre haladunk előre

ICS_2301

Lépésről lépésre haladunk előre

Az NB III. Keleti csoport hetedik fordulójában a jó erőkből álló, a bajnokságnak komoly célokkal nekivágó Füzesgyarmat csapatával mérhettük össze tudásunkat.

Az első 15 percben Toca Bogdan lőtt és csúsztatott a kapunkra egy-egy labdát, de nem rezgett a háló. Ha másra nem is, de arra viszont jó volt ez a két lehetőség, hogy felhívja magára védőink figyelmét, rá bizony nagyon kell koncentrálni. Mi az első fél órában egy Annus beadáson, ami picit erős lett Simonnak és egy Papp Szilárd 25 méteres löketen túl nem jelentettünk veszélyt a vendég kapura. Külső szemlélőként úgy érezte az ember, mint ha egy bokszmérkőzésen lenne, ahol az első menetekben felmérik egymást a felek. A játékrész le is csordogált ebben a szellemben, bár Annus és Prasler is megpróbálkozott a gólszerzéssel, de erő hiányában kísérleteik csak strigulák maradtak a helyzetek oszlopban.

A második félidő nagyobb iramot hozott, jól lehet az első tíz percben csak pontrúgásokból veszélyeztették fiaink a vendég kaput, ám jött az 56. perc, amikor is Tisza Kálmán gondolt egyet és jó 20-ról lőtt is. Igaz, kicsit beleért az egyik védő, de a lövés attól még gól lett és nálunk volt az előny.  Az 59. percben pedig Kun László növelte az előnyünket. Egy szépen felépített támadás végén a léc alá küldte a labdát. Ezzel már 2-0 volt az állás. A 74. percben szépségdíjas támadást hozott össze Nádházi és Földi, azonban kettejük összjátéka nem hozott újabb gólt. A Füzesgyarmat ugyan szépített még Raducu fejes góljával, de a 2-1-es végeredmény újabb három pontot jelentett számunkra.

Ez a siker már zsinórban a harmadik volt, szépen haladunk előre, lépésről lépésre a bajnokságban. A hétvégén nem a bajnokságban, hanem a Magyar Kupában vár ránk komoly erőpróba – az NB I-es Kisvárda együttesét fogadjuk.

Élő közvetítés