2023. április 1. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Közel két hónap kényszerpihenő

02.04.

Közel két hónap kényszerpihenő

A tavalyi utolsó játéknapon, Szentlőrinc ellen 200. alkalommal lépett pályára szolnoki mezben bajnoki mérkőzésen Rokszin Ádám. A 30 éves középpályásunknak sajnos nem kezdődött jól a tavasz, ugyanis az idei első bajnokin az 55. percben megsérült, így egy darabig nem növelheti a pályára lépései számát.

Szia, Roki! Első kérdésem, mi más is lehetne, mint az hogy, hogy vagy?

Nagyon kedves vagy, most már jobban. Örülök, hogy már túl vagyok a műtéten, mely hétfőn volt. Még most vannak fájdalmaim, de ahogy mondtam, egy jobban érzem magam.

Mi történt pontosan? Hogyan sérültél meg?

Felugrottam fejelni, mely után szerencsétlenül érkeztem, rosszul támasztottam le. Egyből tudtam, hogy nagy a baj, mert elég nagyot reccsent a kezem. Még a hozzánk közelebbi lelátón is hallották páran, úgyhogy tudtam, hogy ez törés. Onnantól már csak a „részleteket” kellett kideríteni, melyet a csapatorvosunk, Dr. Nagy László segítségével még aznap sikerült. A röntgenfelvétel megmutatta, hogy eltört a csuklóm, egy kis darab is letört, mely befúródott ott egy ízületbe, szóval a műtét így elkerülhetetlenné vált.

Mit mondanak az orvosok, mikor térhetsz vissza?

Hát még ezt pontosan nem tudják, de ha minden jól megy, elvileg hat-hét hét után. Durván két hónap kell, mire teljes értékűen vissza tudok térni.

A csapat alapembere voltál az ősszel, 18 meccsen 1107 percet játszottál és egy gólt szereztél, mely valljuk be, nem volt csúnya.

Siófokon az tényleg jól sikerült, jól eltalált lövés volt – kár, hogy nem szereztünk pontot. Több gólt, vagy több előkészítést vártam volna ennél magamtól, ugyanis még mindig nehéz helyzetben van a csapat. Innen csak jó teljesítménnyel lehet elmozdulni.

Aktívan nem tudsz most segíteni, de gondolom, szurkolsz a társaknak.

Természetesen, mindenképp szurkolok. A stáb is kérte, hogy amint úgy érzem magam, menjek ki a csapathoz, ha máshol nem is, az öltözőben mindenképpen legyek ott. A Mester is ellátott „feladattal”, a pályán kívüli szerepet így is be tudom tölteni, próbálom segíteni a fiúkat.

Mihamarabbi felépülést kívánok!

Köszönöm és az érdeklődést is.

TZS

Élő közvetítés