2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Inkább most

img_9042_20370_m

Inkább most

Szerdán a Merkantil Bank Liga NB II negyedik helyén álló Békéscsabát fogadtuk a Tiszaligetben. A felkészülési találkozón egyetlen gól született, melyet az első játékrész 23. percében az egykor szolnoki színekben játszó Nagy István szerzett. A jó iramú mérkőzésen mindkét együttesnek voltak lehetőségei, ugyanakkor el kell ismerni mi több védekezésbeli hibát is elkövettünk. Ugyanakkor ezek inkább most jöjjenek elő, még van idő a javításra.

Négy próbajátékos is pályára lépett együttesünkben. A kapuban a Vasas Kubala Akadémiáról Lőrincz Péter igyekezett meggyőzni a szakmai stábot. A védelem jobb oldalán Pavelcsák Zsolt, még a bal oldalán Katona Máté igyekezett bizonyítani. A csereként beállt Kirják Henrik (17 éves) az Illés Akadémiáról érkezett a számára nem annyira új környezetbe, hiszen négy éven keresztül korosztályos csapatinkban szerepelt.

Szolnoki MÁV FC – Békéscsaba Előre 1912 0-1 (0-1)
Szolnok: Lőrincz (Molnár-Farkas, 46.) – Pavelcsák (Hajba, 60.), Horgosi, Balogh M. (Papp, 46.), Katona (Kirják, 75.) – Kovács O. (Földi, 68.), Kenderes – Rokszin (Csirmaz, 46.), Pintér (Olasz, 55.), Tóth L. (Magyar, 60.) – Pantovic (Kovács T., 75.)
Gólszerző: Nagy I.

Élő közvetítés