2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Megvan az idei első győzelmünk

Pantovic állította be a végeredményt

Megvan az idei első győzelmünk

Szombaton is pályára lépett együttesünk. Ezúttal a Nógrád megyei I. osztály listavezetőjét a Balassagyarmati VSE csapatát fogadtuk. A találkozón „felbillent a pálya”, azonban kétszer is a vendégek szereztek vezetést. Először a 10. percben voltak eredményes, egy kontra támadás végén. A 25. percben Rokszin magabiztosan értékesített egy jogos büntetőt, majd egy újabb (második) vendég akció végén ismét a nem oly rég még Szolnokon dolgozó Kis Károly által dirigált csapatnál volt az előny. A 30. percben a próbajátékon lévő Kirják Henrik remek beadását Olasz Dénes fejelte 5 méterről a kapuba. A szünet előtti percben Pintér Norbert góljával sikerült megszereznünk a vezetést.  A második félidőben csereként beállt Slakta Balázs próbajátékon lévő kapusunknak nem kellett megizzadni, igazán védeni valója sem volt. Többnyire a vendégek térfelén folyt a játék, akik szervezetten védekeztek, feltörnünk a reteszt csak a 89. percben sikerült ismét, akkor a csereként beállt Pantovic Nikola volt eredményes.

Egy hét alatt háromszor léptünk pályára, egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség a mérleg. Ezen időszakban nem igazán számít az eredmény, inkább a mutatott játék az ami lényeges. A jövő héten négy mérkőzés vár a csapatra a sárvári edzőtábor ideje alatt.

Szolnoki MÁV FC – Balassagyarmati VSE 4-2 (3-2)
Szolnok:
Molnár-Farkas (Slakta, 46.) – Pavelcsák (Hajba, 56.), Balogh, Papp, Kirják (Magyar, 58.) – Kenderes (Berdó, 46.), Kovács (Tóth B., 67.) – Csirmaz (Tóth L., 58.), Pintér, Rokszin – Olasz (Pantovic, 46.).
Gólszerző: Rokszin (11-esből), Olasz, Pintér N., Pantovic, ill. Bódis, Szalánszki

Élő közvetítés