2020. április 9. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Idén utoljára

12.15.

Idén utoljára

A Merkantil Bank Liga NB II. 21. fordulójában a bajnokság meglepetéscsapata, a Budafoki MTE látogat a Tiszaligetbe. Ez a találkozó lesz 2019-ben az utolsó bajnoki mérkőzésünk.

2018 októberében, amikor is Csizmadia Csaba átvette a szakmai munka irányítását mai vendégeinknél kieső helyen állt a Budafok a másodosztályban. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, hiszen előbb a bennmaradást sikerült kiharcolniuk, még a jelenlegi pontvadászatban a második – azaz a feljutó – helyen állnak. Augusztusban a saját bőrünkön is megtapasztalhattuk azt, hogy mire képesek, ugyanis a legnagyobb gólkülönbségű vereségünket (3-0) tőlük szenvedtük el. Ráadásul jó formában, önbizalommal telve érkezhetnek hozzánk, hiszen hét mérkőzés óta tart a veretlenségi szériájuk. A jó szereplésük záloga nem más, mint a sok gólt rúgni – keveset kapni. A tizenkilenc csapat közül a harmadik legtöbb gólt szerezték (34), és a második legkevesebbet kapták (17).

Nem lesz tehát „sétamenet” az idei utolsó fellépésünk, azonban ahhoz hogy nyugodtan mehessünk el a szünetre, majd vágjunk bele az öthetes felkészülésbe mindenképp pontot, pontokat kell szereznünk. Erre képesek is lehetünk, hiszen bárki ellen fel tudjuk venni a versenyt. A piros-feketék játékosállománya semmivel sem jobb, mint mondjuk a Vasasé, vagy akár a Csákváré. Az előbb említett csapatok is a tabella elejéhez tartoznak, melyek ellen sikerült már bizonyítanunk. Ahhoz, hogy ma egyről a kettőre jussunk (huszonegy pontból, legalább huszonkettő legyen) mindenkinek tudása legjavát kell nyújtania. Két alapemberünk biztosan hiányozni fog az együttesünkből, Kovács Olivér sérülés, még Papp Szilárd eltiltás miatt nem lép ma pályára.

A mérkőzés 13.00 órakor kezdődik, a játékvezető Hanyecz Bence lesz.

Élő közvetítés