2019. július 19. ( péntek )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Heti mérleg: egy vereség, egy döntetlen

190209

Heti mérleg: egy vereség, egy döntetlen

Sűrű, edzésekkel és mérkőzésekkel teli héten van túl csapatunk. A felkészülés félidejénél tartunk, ugyanis három héttel ezelőtt kezdték labdarúgóink az igazi munkát, és három hét múlva már bajnoki pontokért folyik majd a küzdelem.

Hétfőn és kedden egyaránt két-két edzés szerepelt a programban. Szerdán az NB III Közép csoportjának harmadik helyezettje, a SZEOL SC volt a vendégünk. A mérkőzés első fél órájában remekül játszottunk, szép támadásokat vezettünk, azonban az i-re nem sikerült feltennünk a pontot, ugyanis gólt nem sikerült szereznünk. Nem úgy a vendégeknek, akik két védelmi megingásunkat könyörtelenül kihasználták. A térfélcserét követően meddő mezőnyfölényben játszottunk, ám a szervezett szegedi csapat ellen kozmetikázni sem sikerült az eredményen.

Csütörtökön egy, még pénteken két edzés volt a penzum. Szombaton pedig a szintén NB III Közép csoportjában szereplő, ott 13. helyen álló, egykori játékosunk – Szabó Tibor – által irányított Kecskeméti TE csapatát fogadtuk a Tiszaligeti Stadion műfüves pályáján.

Ahogyan a hétközi találkozón, úgy lila-fehérek ellen is mi kezdtünk jobban, sőt a 10. percben Simon Attila góljával megszereztük a vezetést. A folytatásban inkább a mezőnyben küzdöttek a csapatok, igazán nem forogtak veszélyben a kapuk. A második félidőben tovább növelhettük volna az előnyünket, de Szabó Richárd tíz méterről, középről a kapuval szemben fölé bombázott, majd nem sokkal később Simon pörgetését védte Kunsági. Nem úsztuk meg kapott gól nélkül, ugyanis a vendégek egy kontratámadás végén Takács találatával kiegyenlítettek. Mivel több gól – igaz helyzet sem volt – már nem született, így maradt az 1-1-es döntetlen.

Szolnoki MÁV FC – SZEOL SC 0-2 (0-2)
Szolnok: Csáki – Sitku (Ágoston 60.), Papp (Pataki, 46.), Horgosi (Kiss Cs., 46.), Kotula (Kurdics, 46.) – Tisza (Tóth B., 60.), Karacs (Kovács B., 60.) – Nádházi (Kánya, 46.), Földi (Laczkó, 46.), Kun (Annus, 46.) – Simon (Popov, 46.). Vezetőedző: Tóth Tibor.
Gólszerző: Kéri, Péter A.

Szolnoki MÁV FC – Kecskeméti TE 1-1 (1-0)
Szolnok: Molnár-Farkas – Ágoston (Sitku, 62.), Papp, Horgosi, Szabó R. (Kotula, 62.) – Karacs, Tóth B. (Kovács B., 46.) – Nádházi, Laczkó, Annus (Kun, 46.) – Simon (Kánya, 62.). Vezetőedző: Tóth Tibor.
Gólszerző: Simon, ill. Takács

Élő közvetítés