2019. augusztus 24. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Főpróba következik

190222

Főpróba következik

A múlt héten megyei első osztályú ellenfelekkel mérkőztünk meg. Szerdán a Heves megyei FC Hatvan vendégei voltunk. A kék-sárga alakulat jelentős pontelőnnyel vezeti a bajnokságát, s egykori edzőnk Simon Antal által irányított csapatnak nem más a célja, mint hogy a következő szezonban már a harmadosztályban vitézkedjenek. A mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget, s az a ritka eset fordult elő, hogy mindössze két-két helyzetet jegyezhettek fel a krónikások.

Szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztály harmadik helyezettje, a Tószeg volt az ellenfelünk. Eredetileg nem velük játszottunk volna, azonban az NB III-as Szeged-Grosics Akadémia lemondta a még tavaly egyezetett találkozónkat – törökországi edzőtáborban voltak éppen… Minden esetre ez a találkozó is szolgált tapasztalatokkal, ugyanis a vendégek jutottak előnyhöz. Egy támadás – egy gól. A szünetig sikerült kiegyenlítenünk, majd a folytatásban kijött a két csapat közti különbség. Öröm, hogy Simon Attila megtalálta góllövő cipőjét, ugyanakkor Kun László bokasérülése bosszúságot okozott. A középpályásunk a héten nem is tudott a csapattal edzeni.

Mivel a magasabb osztályok pontvadászatai már február első hétvégéjén elindultak, így első és másodosztályú ellenféllel nem sikerült lekötni találkozót, így holnap 11 órakor a szintén NB III-as, Közép csoport 5. helyén álló Dabas együttesét fogadjuk.

FC Hatvan – Szolnoki MÁV FC 0-0
Szolnok:
Molnár-Farkas – Sitku (Kovács L., 60.), Papp (Pataki, 60.), Horgosi, Szabó R. (Kotula, 60.) – Karacs, Tóth B. – Annus, Laczkó (Kánya, 60.), Kun (Nádházi, 60.) – Simon. Vezetőedző: Tóth Tibor.

Szolnoki MÁV FC – Tószeg KSE 5-1 (0-1)
Szolnok, 1. félidő:
Csáki – Csiki, Papp, Horgosi, Szabó R. – Karacs, Tisza – Szabó T., Földi, Annus – Simon. 2. félidő: Csáki – Csiki, Papp, Pataki, Szabó R. (Ágoston, 60.) – Tóth B., Kovács L. – Nádházi, Földi, Kun (Kánya, 60.) – Simon. Vezetőedző: Tóth Tibor.
Gólszerző: Simon (3 – a másodikat 11-esből), Kovács L., Laczkó, ill. Monoki

Élő közvetítés