2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Döntetlen az évnyitón

01.25.

Döntetlen az évnyitón

Tegnap kora délután lejátszotta csapatunk idei első felkészülési mérkőzését. A szintén harmadosztályú Érdi VSE csapatát fogadtuk a Tiszaligeti Stadion műfüves pályáján. A találkozó 1-1-es végeredménnyel zárult.

Bár az eredeti tervekben még nem szerepelt a tegnapi találkozó, azonban az év első napjaiban megkeresett bennünket a Martfűn edzőtáborozó Érd képviselője azzal, hogy edzőpartnert keres. Horváth Csaba vezetőedzőnk pedig kapott az alkalmon és a felkészülés monotonitását megtörésének szándékával elfogadta a megkeresést. Az első félidőben nem igazán forogtak veszélyben a kapuk, jobbára a mezőnyjáték dominált, így nem volt nagy meglepetés, hogy gól nélküli döntetlennel ért véget a játékrész. A térfélcsere után már gólokat is láthattak az érdeklődők. A vendégek szereztek vezetést Kincses találatával. Igyekeztünk mindent megtenni az egyenlítésért, több helyzetet is kialakítottunk a zöld-fehérek kapuja előtt, melyek közül egyet sikerült gólra váltani, így alakult ki az 1-1-es végeredmény.

Szolnoki MÁV FC – Érdi VSE 1-1 (0-0)

Szolnok, 1. félidő: Csáki – Dudok, Kópis, Szabó Zs., Antal G. – Tisza – Bakti, Lengyel B., Fazekas, Iván – Barna V. 2. félidő: Veres Á. – Sitku, Demeter, Szabó R., Dékány – Lengyel G. – Clinton, Dósa, Pelles P., Kató – Annus. Vezetőedző: Horváth Csaba.

Gólszerző: Clinton, ill. Kincses

Élő közvetítés