2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Elkezdtük

01.11.

Elkezdtük

Tegnap kora délután ismét benépesült a Tiszaligeti Stadion hazai öltözője. Horváth Csaba vezetőedzőnk ugyanis 14.30 órára írta ki a keret tagjainak az idei első edzés időpontját.

A foglalkozásra sorban érkeztek a játékosok. A rövid beszélgetés után már munkához is láttak az érintettek a műfüves pályán. A szokatlanul hosszú – hét hetes – felkészülés során hét felkészülési mérkőzés töri meg az edzések monotonitását. A program már decemberben kész volt, azonban ahogy az élet változtatott rajta. Eredetileg csak január utolsó szombatján játszottunk volna, azonban az Érd csapata Martfűn lesz edzőtáborban, így az NB III. Dél-Nyugati csoport 9. helyén álló együttessel január 24-én szerdán a Tiszaligetben mérkőzünk meg. Két felkészülési mérkőzésünk pályaválasztói jogát is felcseréltük, így Tiszafüredre és Orosházára is utazunk. A teljes program itt található.

A játékoskeretben esetlegesen bekövetkező változásokat csak azután tesszük közzé, amikor az azt szentesítő dokumentumokra minden aláírás rákerült.

Élő közvetítés