2020. május 27. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Csak a győzelem

19.03.31.

Csak a győzelem

Az NB III. Keleti csoport 21. fordulójában a Gyöngyös együttese látogat a Tiszaligeti Stadionba. Nem lehet más a célunk, mint az, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Ősszel idegenben magabiztos győzelmet arattunk, az akkor a tabella utolsó helyén álló Gyöngyös otthonában. Mivel a vártnál jóval gyengébben szerepelt a Heves megyei együttes, így szeptember közepén edzőváltásra is sor került náluk. A korábbi szövetségi kapitányt, Csank Jánost Török János váltotta. Az új edzővel, ha nem is megtáltosodott a csapat, minden esetre elkerültek a kieső helyről, igaz a veszélyzónában foglalnak helyet, ugyanis a 12. helyen állnak jelenleg. A tavaszi rajtjuk nem sikerült jól, hiszen az első három mérkőzésüket egyaránt elveszítették (Jászberény, Füzesgyarmat, Eger), ám az előző játéknapon meglepően sima 5-0-ás sikert értek el hazai pályán a DEAC ellen.

Ami minket illet, hullámzó teljesítményt nyújtunk a tavaszi szezonban. Négy mérkőzést játszottunk eddig, két-két győzelemmel és vereséggel. Legutóbb a Sényő otthonában kikaptunk, s az ott mutatott játékra nem lehetünk igazán büszkék. Ma mindenképpen csak a győzelem lehet a számunkra elfogadható eredmény ahhoz, hogy célunkat elérjük. Riválisaink igyekeznek kihasználni gyengébb szereplésünket, hiszen a télen hétpontos hátrányban lévő Jászberény egy pontra zárkózott fel mögénk – köszönhetően hibátlan tavaszi mérlegüknek. Az éllovas ESMTK előnye két pont velünk szemben. A fővárosi együttes úgy néz ki, idén szövetséget kötött Fortunával, ugyanis mind a négy találkozóján az utolsó percekben szerzett pontot, pontokat.

Nádházi Ákos letöltötte három mérkőzésre szóló büntetését, így eltiltás miatt senki nem hiányzik majd a mai találkozóról. Sérülése miatt Ágoston Kristóf biztosan nem lép ma pályára, rajta kívül mindenki a szakmai stáb rendelkezésére áll.

A mérkőzés 15.30 órakor kezdődik, a játékvezető Nagy Róbert lesz.

Élő közvetítés