2021. június 22. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Beleszaladtunk a késbe

ICS_4193

Beleszaladtunk a késbe

Vasárnap a Vác csapatát fogadta együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 15. fordulójában. Az időjárás pocsék volt és számunkra a játék képe sem volt sokkal szívderítőbb. A Békéscsaba ellen győztes kezdőcsapat egy helyen változott, az ötödik sárga lapja miatt eltiltott Kenderes Zoltán helyett Katona György lépett pályára. Az első perctől kezdve igyekezett magához venni a kezdeményezést a vendégcsapat. Olasz Dénes egy bedobás után a fél váci csapatot „beforgatta”, ám lövése a felső lécről pattant vissza a mezőnybe. A 22. percben Zsolnai Róbert tekert a kapuba. Szó mi szó, látványos gólt szerzett. A 38. percben egy újabb váci gól következett, Kákonyi Dániel érkezett a hosszú oldalon, s az „elalvó” védőnk mellett lőtt a kapunkba. A 41. percben az ex-szolnoki Balajti Ádám egy jogosan megítélt büntetőből növelte tovább a vendégek előnyét. Arról, hogy a szünetre tényleg vert seregként térjünk az öltözőbe Nagy Richárd gondoskodott. Négy nem ide…

A második félidőre kettős cserével „frissítettünk”, Lakatos Csaba helyett Horgosi Donát, Katona György helyett Pantovic Nikola lépett pályára. A 68. percben sikerült szépíteni az eredményen. Olasz Dénes szabadrúgása talált utat a váci kapuba. A fellángolás azonban rövid idő után alább hagyott, hiszen a 74. percben Gulyás Máté megszerezte a váciak ötödik találatát. A hátralévő időben jelentős esemény nem történt – Olasz 16-oson belül ugyan véleményesen választották el a labdától – így maradt a keserű pirula, amit a mai napon le kellett nyeljünk.

A sajtótájékoztatón azonban egyetlen mondattal helyre rakta a fejeket vezetőedzőnk, Balogh Pál, aki elmondta, hogy minden csapat beleszalad időnként a késbe, de azon lesznek a héten, hogy a hibákat kielemezzék és kijavítsák őket.  Ahogy a sikerek után sem „szálltunk el”, úgy most sem kell a kardunkba dőlni, összességében kell nézni az eddigieket.

Folytatás november 5-én 13.30-tól, amikor is a Gyirmót csapatát látjuk vendégül.

Élő közvetítés