2020. április 9. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

A Kazincbarcika érkezik

11.06

A Kazincbarcika érkezik

Ismét hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Liga NB II-ben. Hazai pályán a Kazincbarcika együttesét fogadjuk.

A nyáron jelentős átalakuláson ment át a játékoskeretük, hiszen tizenegyen érkeztek és ugyanannyian távoztak is. Ennek ellenére egy stabil középcsapattá váltak. Mai ellenfelünk rossz vendégnek bizonyult az eddigi fordulókban, ugyanis hét mérkőzéséből bár csak egyet nyert meg, de ötször is döntetlent játszottak soros ellenfelükkel. Gálhidi György tanítványai csak az MTK Budapest otthonában szenvedtek vereséget. Jelenleg tizennyolc pontot gyűjtve a 10. helyet foglalják el a tabellán. A legutóbbi játéknapon legyőzték a Szeged-Csanád együttesét, mellyel egy négy mérkőzésből álló nyeretlenségi szériát zártak le.

Ha már a sorozatnál tartunk, nekünk sincs okunk panaszkodni, ugyanis legutóbb hat mérkőzésünkből mindössze egyszer kaptunk ki. Igaz az első hét játéknapon mindig az ellenfelünk szerezte meg a vezetést, de az utolsó hat alkalommal már mi tettünk szert előnyre a találkozókon. Így volt ez legutóbb is, a Tiszakécske otthonában, ám a végén meg kellett elégednünk az egy ponttal. Ráadásul a játékvezető Horgosi Donátot a 90. percben kiállította, így a fiatal védőnk biztosan kihagyja a mai mérkőzést. Rajta kívül Tamás László még mindig nem épült fel teljesen, így az ő játékára sem számíthat a szakmai stáb.

Reményeink szerint folytatni tudjuk a jó szereplésünket, bár nem ígérkezik könnyű feladatnak. Az elmúlt évek egymás elleni mérkőzéseinek eredményei a pályaválasztásunk mellett optimizmusra adhat okot, hiszen a legutóbbi tíz találkozóból ötször győztünk, még ötször döntetlen eredmény született.

A mérkőzés 13.30 órakor kezdődik, a játékvezető Szilágyi Sándor lesz.

Élő közvetítés