2023. január 31. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Visszavágni az egy évvel ezelőtti vereségért

VMM_2679

Visszavágni az egy évvel ezelőtti vereségért

2016. április 9. mindenképpen bekerült a Szolnoki MÁV FC históriás könyvébe. Ezen a napon adták át hivatalosan a teljesen átépített Tiszaligeti Stadiont. A megnyitó programjában szerepelt csapatunk bajnoki találkozója is, éppen a Vác FC ellen. A vendégek elrontották az ünnepet, hiszen góljával elvitték a három pontot. Az ősszel hazai pályán sem sikerült visszavágni, s milyen az élet, napra pontosan az átadó után egy évvel revansot vehetünk.

Nem lesz azonban könnyű dolgunk, ugyanis a Pest megyei csapat eddig várakozáson felül teljesít. Nagy Tibor, az egykori remek játékos, nagyszerű csapatot rakott össze. A 2015/20116-osbajnokság felénél még a kieső helyen álló együttes jelenleg az 5. helyen áll, 45 pontot gyűjtve. Hazai pályán (Dunaújvárosban, ugyanis a váci létesítmény nem kapta meg az MLSZ-től a szükséges engedélyt) csak a Nyíregyházától és a Soprontól szenvedett vereséget, legutóbb október 2-án. Azóta hatszor nyert, csak a Mosonmagyaróvár tudott ponttal távozni.

Ami csapatunkat illeti, mindenki túltette magát a hétközi kupamérkőzésen. Mostantól csak a bajnokságra kell összpontosítani. Amennyiben a Mezőkövesd elleni játékunkat tudjuk nyújtani, védekezési hibáinkat sikerül kijavítani, úgy szép eredményeket érhetünk el. Célunk továbbra sem változott, egy mai sikerrel megőrizhetjük középmezőnybeli tagságunkat. Olasz Dénes már túl van a műtéten, reményeink szerint két-három hét múlva csatlakozhat a csapathoz. Török Milán is jó ütemben halad a rehabilitációval, május elején már bevethető lehet. Rajtuk kívül mindenki egészséges, eltiltás miatt senki nem fog hiányozni.

A mérkőzés 16.30 órakor kezdődik, a játékvezető Dr. Kovács Gergely lesz.

Élő közvetítés