2022. június 28. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Villanyfényes edzőmérkőzés

01.21.

Villanyfényes edzőmérkőzés

Csütörtökön este az NB III. Keleti csoportjában szereplő Tiszafüred vendégeként lépett pályára csapatunk. A jó iramú találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget.

– Nagyon intenzív mérkőzést játszottunk a harmadosztályú ellenfelünkkel. Az első félidőben nagyon mélyen visszaálltak, ami nem volt baj, mert tudtok gyakorolni a labdabirtoklást. Jól forgattuk az oldalalkat, labdabiztosak voltunk, jöttök a beadások jobbról-balról, sajnos nem találtunk belül embert. Volt két-három lehetőségünk a 16-oson belül, ha jobb döntéseket hozunk, akkor szerezhettünk volna ezekből gólt. Amivel elégedett voltam az az agresszivitás, a koncentráció a fegyelem. A második félidőben egy másik csapat lépett pályára, melyben volt három ifista. Itt már kiegyenlítettebb volt a mérkőzés, de ennek ellenére csak két pontrúgásból tudtak veszélyeztetni, de kapusunk a helyén volt. Nekünk két-három lehetőségünk adódott, amiből gólt szerezhettünk volna, egyszer a kapufát találtuk el. Összeségében volt értelme a mérkőzésnek, jobb mintha edzettünk volna egyet. – nyilatkozta Romanek János vezetőedző.

Tiszafüredi VSE – Szolnoki MÁV FC 0-0

Szolnok, 1. félidő: Hegedűs – Szabó A., Papp, Tóth B., Lakatos Cs. – Rokszin, Tisza, Földi, Tömösvári – Tóth L., Sipos. 2. félidő: Kovács P. – Szekszárdi, Kálmán L., Papp, Gohér – Lakatos I., Antal, Hleba, Kurdics – Irmes, Lukovszky. Vezetőedző: Romanek János.

Élő közvetítés