2022. június 28. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

A főpróba sikerült

01.24.

A főpróba sikerült

Utolsó téli felkészülési mérkőzését játszotta csapatunk vasárnap. A szlovák másodosztály harmadik helyezettje, a KFC Komárno volt az ellenfelünk. A Gyirmóton megrendezett jó iramú mérkőzésen a találkozó elején szerzett góllal sikerült győzelmet aratnunk.

– Egy küzdelmes mérkőzést nyertünk meg a Komárno ellen. Aki ismeri a szlovák futballt, az tudja, hogy mire képes egy szlovák másodosztályú csapat, mely az élmezőnyhöz tartozik. Hihetetlen stílusban futballoznak, kemények, agresszívek, erősek, nehéz ellenük játszani, de felvettük velük a versenyt. Tetszett a csapatnak a mérkőzéshez való hozzáállása. Amikor nálunk volt a labda akkor próbáltunk futballozni, amikor az ellenfélnél volt, akkor próbáltuk mi is agresszíven visszaszerezni. Ami még tetszett, hogy koncentráltak voltunk pontrúgásoknál is. Igazi nagy helyzetei nem volt az ellenfelünknek. A második félidőben jobban kinyíltak, igaz sokat cseréltek, nagyobb terültek voltak mögöttük. Tudtunk pár kontrát vezetni, és hogyha elmerjük rúgni a labdát a tizenhatos vonaláról, vagy még beljebbről és nem tologatjuk balra-jobbra a labdát, akkor még szerezhettünk volna gólokat, hiszen megvolt rá a lehetőségünk. Azért ne legyünk elégedetlenek. A siker mindig növeli a csapat önbizalmát, reméljük ez egy ilyen volt. Azt szokták mondani, ha főpróba sikerül, akkor az előadás még jobb lesz. Várjuk már a bajnoki rajtot, s reméljük meg tudjuk örvendeztetni szurkolóinkat egy győzelemmel. – nyilatkozta Romanek János vezetőedző.

A bajnoki rajtra nem kell sokat várni, ugyanis vasárnap, hazai környezetben a Budaörs ellen már bajnoki pontokért lépünk pályára.

Szolnoki MÁV FC – KFC Komárno 1-0 (1-0)

Szolnok: Hegedűs – Szabó A., Papp, Tóth B. (Tömösvári, 46.), Lakatos Cs. – Tisza (Földi, 60.), Szekszárdi – Rokszin (Gohér, 66.), Hleba, Sipos (Lakatos I., 60.) – Irmes (Kurdics, 64.). Vezetőedző: Romanek János.

Gólszerző: Sipos (9.)

Élő közvetítés