2022. december 8. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kár az utolsó húsz percért

01.17.

Kár az utolsó húsz percért

Egy kemény hét zárásaként, szombaton kora délután Győrben lépett pályára csapatunk. A zöld-fehérek ellen a 13. percben sikerült megszereznünk a vezetést, Irmes egy csel után remekül lőtt a hazai kapuba. Sokáig nem örülhettünk a vezetésnek, mert a 17. percben Szabó Alex szerelését szabálytalannak minősítette a játékvezető és a megítélt 11-est Priskin Tamás magabiztosan értékesítette. A szünet előtt azonban ismét előnyhöz jutottunk, Sipos szabadrúgása után Busa gurított a kapuba. A térfélcserét követően a győrieknek sikerült elég korán egyenlíteniük, ezúttal is Priskin volt a gólszerző. A 69. percben pedig megfordították a hazaiak az eredményt, a szünetben csereként beállt találatával. A folytatásban még kétszer is a hálónkban kötött ki a labda, így háromgólos vereséggel távoztunk a Rába-partjáról.

– Ezen a mérkőzésen azok kaptak lehetőséget, akik a Vasas ellen nem léptek pályára, mivel úgy terveztem, hogy a héten a keret minden egyes tagja kilencvenpercet játsszon. Hetven percig – mondhatom azt – nagyon jól játszottunk, vezettünk kettő egyre. A mérkőzésen több olyan játékos is volt a csapatba, akik az ősszel kevesebb lehetőséget kaptak. Igazából elég keményen edzettünk a héten, féltem is, hogy picit befáradunk. Ez így is lett. A hetvenedik perc után elég könnyű gólokat kaptunk, ezekre azért kell, hogy figyeljünk, a bajnokin ilyen nem fordulhat elő. Összességében azt kell hogy mondjam, ez a mérkőzés elérte a célját. – nyilatkozta Romanek János vezetőedző.

ETO FC – Szolnoki MÁV FC 5-2 (1-2)

Szolnok: Hegedűs L. – Szabó A., Szekszárdi, Papp, Gohér (Lukovszki, 80.) – Tömösvári, Födi, Kónya, Sipos – Irmes, Busa (Kurdics, 46.). Vezetőedző: Romanek János.

Gólszerző: Irmes (13.), Priskin (11-esből, 17.), Busa (42.), Priskin (56.), Vernes (69.), Farkas B. (80.), Berki (84.)

Fotó: facebook.com/etofcgyor

Élő közvetítés