2020. november 28. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Ismét budai csapattal találkozunk

ICS_5125

Ismét budai csapattal találkozunk

A budafoki vendégszereplésünk után, ezúttal a Budaörs együttesét fogadjuk a Merkantil Bank Liga NB II. 18. fordulójában. Az eddigi szereplésünk várakozáson felüli, azonban tovább kívánjuk gyűjtögetni pontjainkat.

Vendégeink eddig 20 pontot gyűjtöttek, többségét hazai pályán. Jelenleg a 14. helyet foglalják el a tabellán. Érdekesség hogy a legutóbbi öt idegenbeli mérkőzéséből mindössze egyet veszítettek el. Kisvárdán kaptak ki, Sopronból és Békéscsabáról „pontosan” távoztak, még Győrben és Csákváron megszerezték a három pontot. Bognár György együttese sok gólt rúg (28), ám sokat is kap (28). Támadó futballt játszanak, több kreatív labdarúgóval rendelkeznek. Két név abszolút ismerős lehet a közönségnek: Cvitkovics Péter 10-szeres magyar válogatott, négyszeres magyar bajnok, illetve a szolnoki nevelésű Lengyel Béla. Az NB II góllövőlistáját is egy budaörsi labdarúgó, Sajbán Máté vezeti 11 találattal.

Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, de ebben az osztályban egyik sem az. Minden egyes gólért, pontért bele kell feszülnie mindenkinek. Nem is játék, hanem a küzdelem jellemzi jobban a másodosztályt. 28 pontot gyűjtöttünk, ahhoz hogy ez a szám tovább növekedjen ma is taktikus, fegyelmezett játékra lesz szükség. Amennyiben mi nyerünk több párharcot a mérkőzés folyamán, nem maradhat el a siker sem.

Négy játékosra biztosan nem számíthat a szakmai stáb. Földi Marcell, Pintér Norbert és Olasz Dénes sérült, még Lakatos Csaba Budafokon begyűjtötte ötödik sárga lapját, így eltiltás miatt nem léphet pályára.

A mérkőzés 13.00 órakor kezdődik, a játékvezető Molnár Attila lesz.

Élő közvetítés