2020. december 1. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Nem tudtuk gólra váltani helyzeteinket

ICS_9259

Nem tudtuk gólra váltani helyzeteinket

Csapatunk lejátszotta a 18. forduló rájutó mérkőzését az NB II Merkantil Bank Ligában. Sajnos ezen a találkozón pont nélkül maradtunk. Elsősorban nem a vereség ténye volt fájó, hanem az, ahogyan megesett.

Történt ugyan is, hogy csapatunk ötször annyi helyzetet dolgozott ki, mint vasárnapi ellenfele, de vagy az utolsó passzok nem ültek, vagy nem céloztunk elég pontosan, vagy Kemenes Szabolcs védte a védhetetlent. Ezt legalább négy alkalommal konstatálhatták a nézők.

A mérkőzés elejétől jól észrevehető volt, hogy mind a két csapat komoly erőket fordít a védekezésre. Nem kapkodott egyik csapat sem, bár együttesünk több alkalommal is ígéretes akciókba kezdett, de az utolsó passzok rendre pontatlanok voltak. A 35. percben például Kenderes adott forintos labdát Jasarevic-nek, aki egy lövő cselt bemutatva elküldte gyufáért az erdőbe a védőjét, de a tőle érkező labda kissé hosszú lett Tóth Lászlónak. Néhány perccel később egy jobb oldali beadás ismét Tóth Lacit találta meg, aki szépen fejelte vissza a labdát a hosszú sarok irányába, de Kemenes bosszantó szokásának tett eleget ismételten, bravúrral védett. A félidő végén még volt játékosunk, Lengyel Béla tekert kapura egy szabadrúgást, de néhány centivel célt tévesztett, így 0-0-val mehettek a csapatok a pihenőre.

A második játékrész képe tulajdonképpen nem változott, mi sorra dolgoztuk ki a lehetőségeket és folyamatosan azzal zárhattuk a közvetítésnél a mondatainkat, hogy Kemenes védett. Így volt Tóth László, Nyerges Arnó és Molnár Róbert lövéseinél is. Telt az idő, nyomott a Szolnok, de az eredményjelző nem változott, míg nem eljött a 73. perc. Sajnos azonban a vendégek örültek ennek a változásnak, mivel a jogosan megítélt szabadrúgást Czvitkovics Péter könyörtelenül kihasználta és megszerezte csapatának az előnyt. A továbbiakban még kétszer érezhettük szinte a gólszerzés örömét, de a vendég hálóőr minduntalan megfosztott minket ettől az élménytől. Balogh Miklós fejesénél szinte úszott a levegőben Kemenes. A mérkőzés végén még Hrabina is bemutatott egy hatalmas védést, de ez már kevés volt a dicsőséghez, így maradt a keserű pirula, amit le kellett nyelni.

A következő fordulóban Nyíregyházára látogatunk, mely találkozót az M4 Sport élőben közvetít.

Élő közvetítés