2023. június 3. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Újabb győzelem kapott gól nélkül

ICS_1871

Újabb győzelem kapott gól nélkül

A hétvégi bajnoki fordulóban a Mosonmagyaróvár együttesét fogadtuk otthonunkban. A tavalyi szezonban elszenvedett, fájó vereség okán igyekezett csapatunk revansot venni a vendégeken.

A mérkőzés erőfelméréssel kezdődött, az első tíz percben nem is volt sok említésre méltó történés. A 18. percben Pintér ívelt be egy szabadrúgást veszélyesen, ám ezt tisztázták, majd Molnár Róbert kapott négy perccel később egy sárga lapos figyelmeztetést, aminek később láthattuk kárát. Tóth Balázs fejjel próbálkozott a gólszerzéssel a félidő végéhez közeledve, de Tarczy kapus még mindig nem kapitulált. Aztán jött a 36. perc és Jasarevic Mahir egy mintaszerű támadás végén szemfüles góllal ragadta csapatunkhoz a vezetést. A szünetig ugyan még két kínálkozó lehetőséget majdnem gólra váltott az ’Óvár, de az eredmény már nem változott, Hrabina magabiztosan védte a Szolnok kapuját.

A félidőben nem történt változás, így más dolgunk nem is volt a pihenőt követően, mint, hogy feljegyezzük, Pintér 18 méterről leadott lövését a vendég kapura. Az 56. és az 58. percben Jasarevic szolgálta ki remekül Katonát, de új szerzeményünk nem tudott túljárni a vendég hálóőr eszén egyszer sem. A mérkőzést több alkalommal lezárhattuk volna, de sem Tóth László sem Farkas Aurél nem tudta bevinni a végső találatot az előttük kínálkozó lehetőségeknél. A mérkőzés hajrájában mind a két csapat megfogyatkozott, előbb Szpirulisz Markosz a vendégektől, majd néhány perccel később Molnár Róbert a hazaiaktól is idő előtt mehetett zuhanyozni a második sárga lap begyűjtését követően. Az öt perces hosszabbítás már szinte nem is érte a szurkolókat meglepetésként, de most végre kihúztuk és megérdemelt győzelmet aratott a csapatunk.

A mérkőzést jól bemutatja, hogy Várhidi Péter, a vendégek mestere a küzdeni akarást mind a két csapatnál 10-esre értékelte, még vezetőedzőnk, Balogh Pál az első öt perces hosszabbításnak örült, amelyet kapott gól nélkül játszottunk le. Bárhogy is, de ismét győzelmet és három pontot dolgozott össze csapatunk. Ez egy szép sorozat második állomása?

Csak remélni tudjuk!

Élő közvetítés