2023. január 31. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Eddig minden OK!

ICS_2048

Eddig minden OK!

Ismételten egy győztes mérkőzés, ismételten egy interjú. A mondat első részét könnyen megszokhatnánk és megszeretnénk itt, Szolnokon. Újabb beszélgető partnert választottam és olvasóink elé tárom Molnár Róbert igazi valóját.

Robi Úr! Mi újság mostanában veled? Hogy ízlik a szolnoki lét?

– Köszönöm szépen, idáig minden nagyon okés. Tetszik a város és a csapatnál is megtaláltam a számításaimat. Bírom a srácokat is. Nagyon jó a csapaton belül a hangulat. Sokat számított, hogy a beilleszkedést megkönnyítették az új tagoknak, gyorsan befogadtak minket.

Ez mindenképpen pozitív. Ezek szerint nem bántad meg, hogy székhelyet váltottál?

– Nem, ezt bizton állíthatom.

Egyedül jöttél?

– Nem, életem párja is költözött velem.

Hoppá! Úgy veszem ki a szavaidból, hogy komoly dologról beszélünk.

– Így van. Oly annyira, hogy idén nyáron tartottuk az esküvőnket. Több mint hat éve élünk boldogságban, ezzel a lépéssel még szorosabbá fűztük kapcsolatunkat. Tudod, Ő nagyon fontos pont az életemben.

Jó ezt hallani, hogy ilyen szépen beszélsz a párodról, de nyilván nem csak Ő van rád nagy hatással. Tudnál egy-két példaképet említeni?

– Megmondom őszintén, hogy elvakult Milan drukker vagyok, így nem kérdés, hogy példaképeket is ebből a csapatból választottam Gattuso és Pirlo személyében.

És ezt a fantasztikus sportot kinek a hatására kezdted művelni?

– Édesapámtól kaptam ezt a szenvedélyt! (nevet)

Egy kicsit most vissza a jelenbe. Mit vársz magadtól és a csapattól akár a mostani fordulóban, akár az egész szezonban?

– Én természetesen minél többet szeretnék játszani, ezért is érkeztem ide és megfeszülök azért, hogy a lehető legjobb teljesítménnyel segítsem a csapatot. A gárda pedig szintén így tesz, ez nem is kérdés. Persze előfordul, hogy nem mi vagyunk vagy leszünk a jobbak, de hajtani fogunk mindig, ez tuti. A hétvégén pedig egy alakuló Győrhöz látogatunk, ahol nyilván megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni az összecsapásból.

Legyen ez a végszó! Sok sikert és rengeteg szép élményt kívánok neked, Robi Úr itt, Szolnokon! Hajrá Szolnok!

– Köszönöm az interjút! Igyekszem minden elhangzott szót betartani és nagyot nyújtani! Hajrá MÁV!

Mester Ádám

Élő közvetítés