2024. június 20. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Tovább a sikerek útján

03.10.

Tovább a sikerek útján

Vasárnap ebéd után, hazai pályán a Budapest Honvéd-MFA II. csapata ellen lépünk pályára és folytathatjuk hat mérkőzésünk óta tartó veretlenségi sorozatunkat.

Győzelemmel kezdtük a tavaszi szezont, miután a Vasas FC II. csapatának otthonában 1-0-s győzelmet arattunk. Ma ismét egy tartalékcsapat lesz az ellenfelünk. Van némi törleszteni valónk a Budapest Honvéd-MFA II. ellen, ugyanis majdnem napra pontosan egy éve elvitték a három pontot a Tiszaligetből. Akkor a veszélyzónában tartózkodtunk, ráadásul nem kevesebb, mint 17 pont volt a különbség a két csapat között a Honvéd javára. Ezúttal fordított a helyzet, nyolc ponttal és öt hellyel előzzük meg a piros-feketéket, akik igyekeznek minél hamarabb elkerülni a veszélyzónából.

Az Angyalföldön győztes gólt szerző Pelles Patrik a hét második felében betegség miatt nem tudott a csapattal készülni, játéka kérdéses. Bár eltiltását letöltötte Dr. Kardos Norbert, sérülés miatt ő biztosan kihagyja a mai találkozót, akárcsak Szabó Zsombor. Rajtuk kívül Demeter Viktor sincs tökéletes állapotban, de ő ott lesz a keretben.

A mérkőzés 14.00 órakor kezdődik, a játékvezető Virág András Barnabás lesz.

Élő közvetítés