2024. június 20. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Tovább a megkezdett úton!

08.18.

Tovább a megkezdett úton!

A vasárnapi nemzeti ünnepnap miatt ezúttal szombaton rendeznek fordulót az NB III. Dél-Kelet csoportjában. Csapatunk délelőtt (igazi focibarát időpontban…) a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként lép pályára.

Ellenfelünk –  akárcsak mi –  három forduló alatt négy pontot gyűjtött. Hazai pályán a Kecskeméti TE II. együttesét győzték le, majd Füzesgyarmaton – bár kétszer is vezettek – végül a 93. percben kapott góllal vereséget szenvedtek. Az előző játéknapon – a Martfűt fogadták – az utolsó percben pedig a piros-feketéknek volt szerencséjük, ugyanis a 94. percben mentették döntetlenre a találkozót. Kurucsai Milán – aki a nyáron érkezett az Akadémiához vezetőedzőnek – csapatának keretéből mindössze ketten (Horváth Milán és Nyitrai Bence) mondhatják el magukról, hogy betöltötték a 20. életévüket. Fiatal, csikócsapat vár tehát ránk, azonban ahogy a Vasas II. ellen, úgy ezúttal sem lesz elég, ha csak a mez megy ki a pályára…

Mondhatni rátaláltunk a győztes „vágányra”. Négy tétmérkőzést játszottunk eddig, és bár július utolsó napján vereséggel indult a „szerelvényünk”, egy döntetlent követően, egy magabiztos győzelemmel továbbjutás a MOL Magyar Kupában és végül egy nagyszerű első félidőben elért három gólos győzelem a bajnokságban jelzi, jó úton jár a csapat Horváth Csaba irányításával. Erről az útról nem szeretnénk letérni, ehhez – Földi Marcell kivételével – mindenki a szakmai stáb rendelkezésére áll.

A találkozó 11 órakor kezdődik, a játékvezető Juhász Dávid lesz, segítői Frank Viktor László és Hegedűs Péter.

Élő közvetítés