2020. április 9. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Talán most sikerül

ICS_2326

Talán most sikerül

Közel öt évvel ezelőtt, 2012. szeptember 9-én sikerült utoljára legyőznünk a Szeged 2011 – akkor még Grosics Akadémia nélkül – együttesét. Azóta hat bajnoki találkozón egy döntetlen mellett öt vereség a mérleg. Mai ellenfelünk a legkevesebb gólt kapta az idei pontvadászatban, így nem lesz egyszerű feltörni védelmi vonalait. A legutóbbi találkozójuk, a szerdai Soroksár elleni idegenbeli mérkőzésük a 61. percben 3-1-es állásnál félbeszakadt. Jelenleg a 7. helyen állnak, 48 pontot gyűjtve.

Legutóbb Mosonmagyaróváron örülhettünk győzelemnek, melyet három vereség követett.  Előbb a Siófok vitte el a három pontot a Tiszaligetből, majd Nyíregyházán kaptunk ki a 93. percben, még szerdán a Dorog ellen hazai pályán szenvedtünk vereséget. Az utóbbi két mérkőzésen nyolc(!) gólt kaptunk, ami nagyon sok. Főleg annak tükrében, hogy tavasszal addig tízszer juttatták a gólvonalunk mögé a labdát… A védekezésünkön illik javítani, különben nem sok jóra számíthatunk a kék-feketék ellen.

Ami a csapatot illeti mindenki egészséges, eltiltott nincs, azaz a keret valamennyi labdarúgója a szakmai stáb rendelkezésére áll.

A mérkőzés 17.30 órakor kezdődik, a játékvezető Farkas Tibor lesz.

Élő közvetítés