2020. április 9. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

A győzelem igényével

IMG_8964

A győzelem igényével

Ha van csapat, melynek mi számítunk a mumusának akkor az a Cegléd. A magyarfutball.hu oldalon elérhető statisztika szerint 1969. október 5-én aratott utoljára felettünk bajnoki győzelmet mai ellenfelünk. Ennek ellenére – vagy talán éppen ezért – nem számítunk könnyű mérkőzésre, sőt… A vendégek jelen pillanatban kieső helyen állnak, a legutóbbi öt mérkőzésükből egyet sem nyertek, így számukra fontos, hogy a Tiszaligetből ponttal, pontokkal távozzanak.

Azonban nekünk is szükségünk van a győzelemre, hiszen az utolsó négy találkozón megszerezhető tizenkettő pontból, mindössze egyet sikerült megszerezni. Hazai pályán legutóbb április 12-én a Zalaegerszeg ellen szereztük meg a három pontot. Ahhoz, hogy merészebb álmainkat – 8. hely – valóra váltsuk mindenképpen meg kell vernünk a Cegléd együttesét.

Ami a csapatot illeti, házi góllövőlista élén álló Tóth László sérülés miatt biztosan nem lép pályára, akárcsak Magyar Bence. Több mint fél év kihagyás után viszont a keretben lesz Török Milán. A fiatal támadó, még szeptember szenvedett keresztszalag-szakadást, akár már ma visszatérhet.

A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik, a játékvezető Szőts Gergely lesz.

Élő közvetítés