2020. április 5. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Szívélyes vendéglátóknak bizonyultunk

Minden másképp alakul, ha Tóth Laci él a kínálkozó lehetőséggel...

Szívélyes vendéglátóknak bizonyultunk

A 31. forduló összecsapásait rendezték meg vasárnap a Merkantil Bank NB II-ben. Csapatunk a szintén jó formában lévő Siófokot fogadta, ám szerettük volna folytatni a győzelmi sorozatunkat. Pintér Norbert komolyan is vette a feladatot, ugyanis remekül alakított ki létszámfölényes helyzetet a 2. percben, majd ugratta ki Tóth Lászlót, aki szépen robogott a kapu felé, de az utolsó utáni pillanatig kivárt, a védő becsúszva menteni tudott, így kimaradt a helyzet. Ezt követően felébredtek a vendégek és sorra jöttek a beadásaik, mi pedig kicsit akadozva és kapkodva védekeztünk. Az első negyedóra így telt el, majd jött egy Pintér szabadrúgás jó 20 méterről, de 20-30 centimétert tévedett a mesterlövészünk. Majd jött a 21. perc, amikor is labdát veszítettünk a félpályánál és a Siófok szép és sajnos eredményes kontrát vezetett, amit Petneházi Márk góllal fejezett bel. Ezt követően sem találtuk igazán a mérkőzés ritmusát, több alkalommal is a vendégek veszélyeztettek, mi pedig próbáltunk helyzeteket kialakítani, de rendre hibákkal fűszereztük meg támadásainkat.  A 42. percben Elek Bence kapott forintos labdát társától, de szemtől szemben Gazsival alulmaradt, nagyot védett kapusunk. (Les miatt egyébként mi végezhettünk el szabadrúgást). A szünetre tehát a vendég gárda mehetett az előny birtokában.

A második játékrészt kettős cserével kezdtük. Berdó helyett Pantovic, még Magyar helyére Csirmaz érkezett. A térfél cserét követően gyors helyzetváltást láthattak a nézők, mivel az egyik oldalon Farkas, a másik oldalon Tóth László veszélyeztetett, de mindkettejük lábában maradt a találat. A 69. percben a sokadik ígéretes Hajba beadás érkezett jobbról, amit Rokszin szépen lefejelt Kenderesnek, aki viszont 7 méterről a kapu fölé durrantott. Nagy sansz maradt ki. Az utolsó tíz percre maradt még két, szép Csirmaz próbálkozás, de hiába cselezte magát támadónk jó helyzetbe, sajnos nem tudta bevenni a vendégek kapuját.

Csapatunk így a mai napon nem szerzett pontot, de a tabellán továbbra is az 8. pozícióban található. Vezetőedzőnk a mérkőzés végén elmondta, hogy „egy szezonra való hibával játszottunk ma”, ezért el kell fogadnunk, hogy nem tudtunk újabb győzelmet aratni. A következő fordulóban a frissen edzőváltáson átesett és Soroksáron győzelmet arató Nyíregyházához utazunk, hogy ponttal vagy pontokkal javítsunk a mai értékelésünkön!

Élő közvetítés