2020. április 9. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Jó formában lévő csapatok csatája

ICS_9507

Jó formában lévő csapatok csatája

Hét pontos előny birtokában várjuk mai ellenfelünket, a Siófok együttesét.  Érdekesség, hogy az őszi szezonban lejátszott találkozónk előtt náluk volt az előny… hét pont, tehát tizennégy pontot sikerült „rávernünk” tizenkilenc találkozó alatt a Balaton-parti csapatra. A tavaszi rajt előtti napokban edzőt váltott a Siófok, a korábbi válogatott Disztl László vette át a szakmai irányítást. Vele tíz forduló alatt tizenhat pontot gyűjtöttek, s jelen pillanatban hat mérkőzés óta tart a veretlenségi szériájuk, sőt legutóbbi három bajnokijukat (sorrendben Balmazújváros, Budaörs, Soroksár) egyaránt megnyerték. Éppen ezért nem számíthatunk könnyű mérkőzésre.

Nekünk sincs okunk szégyenkezni, hiszen remek formában várjuk a mai összecsapást. Tavasszal tíz találkozóból öt győzelem, négy döntetlen és egy vereség a mérleg. Ezzel a szezon képzeletbeli tabelláján az előkelő negyedik helyet foglaljuk el… Célunk nem lehet más, mint hazai pályán folytatni a pontok számának szaporítását, s lehetőség szerint itthon győzelmet aratni.

Pantovic Nikola letöltötte eltiltását, így fegyelmi vétség miatt senki nem hiányzik majd. Mivel sérüléséből felépült a Kovács Olivér, Török Milán, Olasz Dénes trió is, így idén először kellemes gondjai lehetnek a szakmai stábnak. 

A mérkőzés 16.00 órakor kezdődik, a játékvezető Nazsa Tamás lesz.

Élő közvetítés