2021. január 15. ( péntek )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

A Soroksár ellen begyűjtöttük a három pontot

ICS_6074

A Soroksár ellen begyűjtöttük a három pontot

A második fordulóhoz érkezett a Merkantil Bank Liga NB II., a vasárnapi játéknapon a Soroksár vendégei voltunk – Dabason. Erősen kezdtünk, hiszen a 20. másodpercben Tóth László lövését bravúrral hárította a Sori kapusa. A 10. percben Papp Szilárd fejese alig néhány centivel tévesztett célt. Az első negyedóra végén jegyezhettük fel az első hazai lehetőséget. A félidő derekán azonban meg is szereztük a vezetést, hihettük néhány pillanatig, de jelzett az asszisztens és les miatt érvénytelenítették Papp Szilárd találatát. A vitatható ítéletet követően a 35. percben Olasz kapott labdát mandinerből egy soroksári védőtől, de egy szép cselt követően hosszan szöktette magát támadónk és megszerezte a játékszert Kovács kapus. Válaszul inkább csak távoli lövésekkel „operáltak” a Soroksáriak, de a 43. percben rezgett a kapufánk. Egy kipattanó labdát tűztek a kapunkra, de megmentett minket először a kapufa, majd az ismétlésnél Hrabina Alex, így 0-0-s állással vonultunk a szünetre.

A második játékrész egy hatalmas hazai helyzettel vette kezdetét. Az 56. percben jegyezhettük fel ezt a lehetőséget, amikor is egy félpályánál eladott labdából vezették a támadást a kapunkra, de a végén a kapunk mellé tekertek. Nagyot fújhattunk, hogy érintetlen maradt a kapunk. Közben szépen elkezdték gyűjteni a sárga kártyákat a vendéglátók. A 73. percben Jasarevic bombázott egy szögletet követően kapura, de a hálóőr megint csak a helyén volt. Az edzők mind a két oldalon cserékkel próbáltak frissíteni a csapataik játékán, jól mutatja, hogy nem is maradt egyik gárdánál sem csere a tárban. Aztán végre jött a slussz poén. És végre nem mi voltunk az elszenvedői. Történt ugyan is, hogy a 90. percben egy bal oldali beadást követően némi segítséggel, (Dvorschák öngóljával) megszereztük a vezetést, és mint a négy perces ráadást követően kiderült a győzelmet is.

Nagyon fontos sikert arattunk és értékes három pontot szereztünk. A következő fordulóban az újonc Kazincbarcikát látjuk majd vendégül, ami szintén nem lesz könnyű feladat, mivel a vendégek két mérkőzésből kettőt nyertek az idei pontvadászatban, de bízhatunk csapatunkban, hogy mindent megtesznek majd a sikerért!

Élő közvetítés