2020. május 28. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Sényőre látogatunk

19.03.23.

Sényőre látogatunk

Az NB III. Keleti csoportjában a 20. forduló következik – a válogatott miatt szombaton –  melyben csapatunk a Sényő vendégeként lép pályára. A nyírségi csapat jelenleg a 7. helyen áll a tabellán, pedig kilenc mérkőzés óta nyeretlen…

Tavaly Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályt nyerte meg a Sényő, majd az NB III-ért osztályozón a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokot, a Szajolt legyőzve jutott fel. A rajtot nagyon elkapta az ősszel Imrő László együttese, ugyanis négy forduló után 10 ponttal a tabella második helyén álltak. Azután érkeztek hozzánk a Tiszaligetbe, ahol a vezetést ugyan megszerezték, végül mégis háromgólos vereséget szenvedtek. Ám ez sem roppantotta meg az újoncot, ugyanis a következő hat mérkőzéséből négyet megnyert – az ESMTK-t idegenben verték meg – és kétszer döntetlen játszott, így a 11. forduló után némi meglepetésre tőlük vettük át a listavezető pozíciót. Az akkori 24 pontjukat nyolc mérkőzés alatt mindössze hárommal toldották meg, így nem csoda hogy már 17 pontos hátrányban vannak velünk szemben. A keretükből három játékos távozott, s négyen érkeztek a téli átigazolási időszakban. Kapacina Veler személyében egy rutinos, élvonalat is megjárt labdarúgót sikerült magukhoz csábítani.

Ami csapatunkat illeti, Horgosi Donát és Papp Szilárd letöltötte büntetését, ám Nádházi Ákosról ez még nem mondható el, így ő biztosan a lelátóról nézheti a találkozót. Sérülés miatt senki, ugyanakkor betegség miatt Laczkó Milán hagyott ki edzést a héten. A múlt heti sikerünknek köszönhetően – illetve az ESMTK döntetlenjének – két forduló után újból az első helyen állunk a tabellán. Reményeink szerint ez a mai 90 perc után sem fog változni, bár nem ígérkezik könnyűnek a feladat. Minden esetre a Nyírbátor ellen nyújtott játék, bizakodásra adhat okot.

A mérkőzés 15.00 órakor kezdődik, a játékvezető Nazsa Tamás lesz.

Élő közvetítés