2019. december 10. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Pályavilágítás avatón jártunk

07.19.

Pályavilágítás avatón jártunk

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban szereplő Törökszentmiklósi FC edzőpályáján elkészült a világítás, melynek átadására hívták meg csapatunkat. A házigazdák tavaly a második helyen zárták a bajnokságot. A találkozó illeszkedett a felkészülési programunkba, több ifjúsági labdarúgónk is megtapasztalhatta, milyen a felnőttek ellen játszani. A mérkőzésen végül is háromgólos győzelmet arattunk.

Nagyon jó érzés volt ismét egy régi hangulatú hírverő mérkőzést játszani. Ezúton is köszönjük a Törökszentmiklós meghívását. Reméljük, hogy egy jó rendezvényen vehettünk részt.  Egy ilyen találkozón sok szakmai véleményt nem biztos, hogy meg tud fogalmazni az edző, de nyílván össze kellett hangolnunk a holnapi Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni mérkőzéssel is, így kvázi egy vegyes csapattal álltunk fel. Egy abszolút támogatható kezdeményezésen vettünk részt, bízunk benne, hogy a jövőben is lesz még ilyen. – nyilatkozta Csábi József vezetőedző.

Törökszentmiklósi FC – Szolnoki MÁV FC 0-3 (0-1)

Szolnok: Kormos (Haris) – Sitku, Kovács O., Szabó R. (Csík B.), Kurdics – Ágoston D. (Iván M.), Kulcsár, Berdó (Balogh D.) – Annus, Vólent (Keő), Laczkó (Rimóczi). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Ágoston D., Annus, Kurdics

Élő közvetítés