2019. december 10. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kétgólos vereség Gyulán

07.22

Kétgólos vereség Gyulán

Szombaton a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ideiglenes otthonában léptünk pályára. A tervek szerint a szintén az idén a Merkantil Bank Liga NB II.-be visszakerült csapat az ősz közepén már a szegedi újonnan épült stadionjában játssza mérkőzéseit. A verőfényes napsütésben kezdődő találkozó elején a hazaiak domináltak. Előbb Germán fejese szállt alig a kapunk fölé, majd a 12. percben Andorka góljával a vezetést is megszerezték. Egy perccel később akár egyenlíthettünk is volna, ám az égiek és a kapufa ezt nem akarta Rokszin szabadrúgása után. A 19. percben mintaszerű akció végén Simon lábában maradt a gól. A 39. percben növelte előnyét a házigazda, miután védőink nem tudtak felszabadítani a 16-osunkon belül.

A térfélcserét követően szintén egy védelmi hibánkat használta ki a Szeged, így már kissé kínosan nézett ki az eredmény. Igyekeztünk szépíteni, háromszor is közel jártunk hozzá – Rokszin, Csirmaz és Papp sem tudott „fogást találni” a kapuson – ám negyedszerre csak összejött a gól. Kónya remek ütemben ugratta ki Vólentet, aki a kifutó kapus fölött a hálóba emelte a játékszert.

Úgy gondolom, hogy most egy kicsit fáradtabban mozogtunk. Azt kell hogy mondjam kivégeztük magunkat, mert ellenfelünk négy lehetőségéből hármat berúgott. Ugyanennyi helyzetünk nekünk is megvolt, de sajnos mi ezeket nem tudtuk gólra váltani. Nyilvánvaló, hogy ennek okait meg kell találnunk. Sokszor látványosan játszottunk, de nem tudtunk eredményesek lenni. Természetesen figyelmeztető az, ahogy ellenfelünk hibára kényszerített. Összességében nem egy reménytelen volt a mai játunk sem. – értékelte a mérkőzést Csábi József vezetőedző

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Szolnoki MÁV FC 3-1 (2-0)

Szolnok: Csáki – Csirmaz, Papp, Horgosi, Nagy K. (Szabó R., 46.) – Tisza (Kónya, 46.) – Rokszin. Tóth B., Földi (Berdó, 80.), Laczkó (Bárdos, 46.) – Simon (Vólent, 60.). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Andorka (16.), Varga (39.), Sóron (48.), ill. Vólent (86.)

Élő közvetítés