2021. január 15. ( péntek )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Még időben érkezett…

ICS_1933

Még időben érkezett…

Az utolsó pillanatban érkezett csapatunkba Lakatos Csaba, aki bár a Merkantil Bank Liga NB II. első négy fordulójában nem szerepelt, de azóta oszlopos tagja lett a Szolnoki MÁV FC-nek. Fiatal játékosunk elárulta, hogy…

Mit írjak Lakat, mit árulnál el?

– Mondjuk azt, hogy a szezon elején azért nem léptem pályára, mert a papírjaim csak a negyedik fordulóra készültek el. Az utolsó pillanatban jöttem el a Fradiból és egy kicsit kapkodósra sikeredett az érkezésem. A Szeged 2011 ellen ülhettem le a kispadra, viszont az MTK elleni találkozó óta minden meccsen szerepeltem és a múltkori bajnokit leszámítva végig is játszottam mindet.

A ’csaba ellen sérülés miatt cseréltek le. Remélem beigazolódott, hogy tényleg nem komoly!

– Igen. Istennek hála, nem vészes. Ma még külön végeztem az edzést, de holnap már csatlakozom a fiúkhoz. A hétvégére igyekszem magam felturbózni, hogy számíthassanak rám a mesterek.

– Úgy legyen. A csapaton belül mi a helyzet? Gondolom nem volt gond a beilleszkedéssel?

– Nem. Nagyon gyorsan befogadtak a srácok és segítettek mindenben. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy jó helyre érkeztem. Remek a hangulat a csapaton belül és egy-két emberrel már ilyen rövid idő alatt is igazi barátságot kötöttem.

A pályán is ilyen jól érzed magad a társak közt?

– Igen. Az összhang ott is megvan. Szerintem az eddigi remek teljesítményünk a bajnokságban többek között ennek is köszönhető.

Mire lehet ez elég a továbbiakban?

– Örüljünk egyelőre annak, amit idáig elértünk és igyekezzünk a jövőben is ilyen munkát és alázatot tanúsítani! Akkor talán nagy baj nem lehet.

Ez szép kitérés volt, de rendben van, ne feszegessük a jövőt. Viszont kérlek, azt áruld el, hogy az Édesapád, akivel gyakran összefutok a mérkőzéseket követően, ugye nagy hatással van rád?

– Természetesen.

Szigorú az öreged?

– A fociban nagyon. Ha simán lehozok egy meccset, akkor biztos megkapom tőle, hogy csak lazsáltam. Ha igazán jól ment a játék, akkor megdicsér és bevallom, én inkább ezt szeretem hallani tőle.

Egyértelmű. Viszont úgy veszem ki a szavaidból, hogy nagyon adsz a véleményére.

– Hogyne adnék. Ő is rúgta a bőrt hajdanán, meg hát azért Ő Apa.

Lenne még esetleg valami, amiben szeretnél előre lépni, vagy Apud kedvében járni?

– Gólpassz az már van néhány, de egy-két találatnak örülnék még.

Sok sikert kívánok a céljaid teljesítéséhez és remélem a szurkoló társakkal együtt, hogy a hétvégén már egészségesen látunk majd a pályán!

– Azon leszek minden erőmmel, hogy így legyen.

Hajrá Szolnok!

– Hajrá MÁV!

Mester Ádám

Élő közvetítés