2019. június 26. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Legyőztük a Jászberényt!

ICS_6033

Legyőztük a Jászberényt!

Vasárnap délután a Jászberény csapatát fogadtuk. A megyei rangadót szép számú közönség nézte a helyszínen, amihez a vendégek szurkolók is igencsak hozzátettek.

A mérkőzés jó iramban kezdődött. Egy vendég fejes és Simon Attila próbálkozást már az első 10 percben feljegyezhettünk, de ezek nem jártak az eredmény változásával. Aztán a 10. percben a mérkőzés végkimenetelét is komolyan befolyásoló esemény szemtanúi lehettünk. Annus tolta el a labdát Miski kapus mellett, aki csak a lábát találta el játékosunknak. Kiállítás és szabadrúgás következett. Az eredmény azonban nem változott. Természetesen a vendégek cseréltek, Herceg helyére érkezett Menczeles Iván kapus. Itt kell megjegyezni, hogy a vendégek cserekapusa remekül szállt be a játékba. A 23. percben Simon Attila fejesét például bravúrral tolta a léc fölé. Az első játékrész végén még Annus és Simon is megpróbálta bevenni a ’berényi kaput, de nem jártak sikerrel. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy a lefújás előtti pillanatban a vendégek majdnem góllal fejezték be kontrájukat. Következett a pihenő.

A második játékrész elején Molnár-Farkas mutatott be nagy bravúrt, amikor is egy pattogós löketet fogott, biztos kézzel. Ezt követően viszont jött a várva várt találatunk. Az erős, kapu előtti nyomást nem bírta tovább a Jászberény és Annus Árpád passzát Földi Marcell juttatta a kapuba. Ifjú játékosunk két meccs alatt második gólját szerezte. – Hasonló folytatást kívánunk Neki! – Mind a két csapat cserékkel próbált frissíteni, így jött be Kánya és Laczkó vagy éppen Szanku és Bálint. Szanyi közel állt az egyenlítéshez, de a remek fejest hálóőrünk biztos kézzel fogta. Az utolsó percekben több alkalommal is emberelőnyös szituációban vihettük a kapura a labdát, de vagy az utolsó passzokba csúszott hiba vagy a vendégvédők tisztáztak a kapujuk előtt. A 93. percben lévő hármas sípszó viszont három pontot jelentett számunkra és azt a tényt, hogy a dobó harmadik fokára léptünk. Lemaradásunk egyetlen pont az elsőkhöz képest, és ami még fontosabb, hogy remek gárda alakul itt Szolnokon.

Jövő héten Diósgyőrbe látogatunk, utána az ESMTK-t fogadjuk majd. Ha lehetséges, akkor még többen legyünk és biztassuk fiainkat!

Élő közvetítés