2021. szeptember 20. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

K Ö Z L E M É N Y !!!

11.05._Közlemény

K Ö Z L E M É N Y !!!

Tisztelt Szurkolóink!

A Magyar Közlöny 2020. november 3-ai számában megjelent 478/2020 (XI.3.) és a 479/2020 (XI.3.) Korm. rendelet (továbbiakban: Rendelet) közül az utóbbi szigorú előírásokat tartalmaz a sportrendezvények szervezőire, azaz ránk, a Szolnoki MÁV FC-re is.

A Rendelet szerint sportrendezvény nézőterén a nézők csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyet nem foglalhatják el, továbbá a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül 1,5 méteres távolságot kötelesek egymástól megtartani. Ezen szabályozás miatt a Tiszaligeti Stadion férőhelyei is korlátozva lesznek a vasárnapi bajnoki mérkőzéstől kezdődően.

A nyugati oldali szektorok (K, L, M) mellé megnyitjuk a kapu mögött található (H, I, J) szektorokat is, így kb. 670 férőhelyet tudunk értékesíteni szurkolóink számára, a megszokott hazai 3. és 4. pénztárnál.

A vendégszektorba 50 fő számára tudunk jegyet értékesíteni. A jegyek egységárai a következőképpen alakulnak a mai naptól:

Hazai és Vendég felnőtt jegy: 1000,-Ft
Hazai és Vendég nyugdíjas, diák, női jegy:  500,-Ft
(A kedvezményes jegy vásárlásához a szükséges igazolvány felmutatása kötelező!)
A korlátozások miatt megszűnik a hölgyeknek a díjtalan belépés, továbbá a gyermekeknek 14 év helyett 10 év alatt lesz a belépés díjtalan!

A fentebb említett darabszámú jegyek értékesítését követően nincs módunkban további jegyet eladni az adott mérkőzésre.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzéseken a lezárt székekre ne üljenek, a kötelező távolságot tartsák be, továbbá viseljék a maszkot!

Azt a személyt, aki nem tartja be a szabályokat az ellenőrző szerv kivezetteti a Stadionból!

Köszönjük együttműködésüket!

Élő közvetítés