2023. június 3. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Következik: Soroksár

ICS_0439

Következik: Soroksár

Felesleges már keseregni a múlt héten elhullajtott pontok után, amikor is a 91. percben – 11-esből – kapott gól azt jelentette, hogy döntetlent értünk el a Dorog ellen. Túl kell rajta lépni, s előre tekinteni, hiszen hosszú még a bajnokság, s minden pontot meg kell becsülni.

A Merkantil Bank Liga NB II második fordulójában a Soroksár vendégeként lépünk pályára. Az előző szezonban ellenük idegenben legyőztük őket. Az idén júniusban lejátszott bajnokinkhoz képest több meghatározó játékos (Bajzát, Gengeliczki, Jova, Lovrencsics, Sándor István) távozott a Pest megyei csapatból. Lipcsei Péter személyében pedig új vezetőedző is érkezett a klubhoz. Azonban az érkezők oldalán olyan nevek szerepelnek, mint Dvorschák Gábor, Gyömbér Gábor és Orosz Márk. Azaz rutinos labdarúgókkal is erősítettek, a Ferencvárosból kölcsönbe került fiatal labdarúgók mellet. A bajnoki rajton a Vác vendégeként 0-0-át játszottak.

Ami a csapatunkat illeti, Gazsi Tamás a jövő héten már teljes értékű munkát végezhet. Rajta kívül Magyar Bence bajlódok kisebb sérüléssel, a többiek a „fedélzeten”.

A mérkőzés – melynek helyszíne a Dabas, az FC Dabas Sporttelep – 17.30 órakor kezdődik, a játékvezető Karakó Ferenc lesz.

Élő közvetítés