2020. október 24. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kétgólos vereség Dorogon

ICS_6094

Kétgólos vereség Dorogon

Meteorológiailag tél van, azonban az MLSZ versenynaptára szerint már tavasz. Ugyanis még az őszi szezon végeztével két fordulót is előre hoztak. A „nyitányon” a Dorog vendégeként léptünk pályára.

Eltiltás miatt két játékosra (Farkas Aurél, Jasarevic Mahir) nem számíthatott a szakmai stáb, ugyanakkor a bokasérüléséből felépült Olasz Dénes már a keret tagja volt. A havas, csúszós pályán megrendezett találkozón már a második percben rezdült a háló. A hazaiak találatát les miatt nem adta meg a játékvezető. A kezdeti bizonytalankodásunk után magunkra találtunk, azonban a 14. percben újból a hálónkban landolt a játékszer. A játékvezető les miatt ismét nem jelzett gólt. A 24. percben Pantovic jutott le szép cselekkel az alapvonalig, azonban középre gurítását kivágták a védők. A 30. percben vezetést szerzett a hazai csapat. Jobb oldali beadást követően Ágoston Kristófot megelőzve érkezett Mészáros Áron és hat méterről lőtt a kapuba. Az első játékrész végén megduplázták az előnyüket a dorogiak. A 45. percben egy jobb oldali szöglet után a hosszú oldalról visszaemelt labdát Bora négy játékosunk között három méterről akrobatikus mozdulattal lőtte a kapuba.

A második félidőt a hazai csapat kezdte aktívabban. A 60. percig adódtak lehetőségeik, köszönhetően annak, hogy védekezésben rengeteg hibát vétettünk. Gólt azonban nem sikerült szerezniük. Ezt követően két perc alatt visszajöhettünk volna a meccsbe, ám három lehetőségünk közül egyet sem bírtunk gólra váltani. A 61. percben Pantovic remek labdával ugratta ki Tóth Lászlót, aki önzetlenül középre passzolt a kifutó kapus előtt, azonban az érkező Berdó Péter 14 méterről az üres kapu fölé lőtt. Két perccel később Ágoston Kristóf adott ziccer labdát Tóth Lászlónak, csatárunk a tizenhatos vonaláról a kifutó kapus fölött átemelésébe a hazai cerberus beleért, a felpattanó labdát pedig szögletre mentette a dorogi védő. A szögletet követően Horgosi Donát csúsztatta meg a rövid saroknál, ám a labda a kapufáról pattant vissza a mezőnybe, amit a kivágtak a hazaiak – megjegyzendő, hogy a védő kezét is érte a labda a felszabadítás előtt… A 78. percben újból Tóth László és a hazaiak kapusa, Vajda Dániel párharcát láthattuk, melyből ezúttal is a hálóőr került ki győztesen. Mivel több gól már nem született, így a Dorog gyűjtötte be a három pontot.

A találkozó krónikájához tartozik, hogy az első félidőben kétszer is sérülés miatt kellett cserélnünk. A 29. percben Kenderes Zoltán jött le, miután a lábfejét letalpalták, még a 42. percben Molnár Róbert nem tudta tovább folytatni a játékot húzódás miatt.

Az idei év utolsó mérkőzését vasárnap játsszuk, melyen a Soroksár együttesét fogadjuk a Tiszaligetben.

Élő közvetítés