2022. május 26. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kétgólos vereség Angyalföldön

01.13.

Kétgólos vereség Angyalföldön

Második felkészülési mérkőzésünket játszott le tegnap, melyen ellenfelünk a Merkantil Bank Liga NB II. második helyén álló Vasas csapata volt. A piros-kékek eredetileg kétszer hatvan percet szerettek volna velünk játszani, azonban két nappal a találkozó előtt kérték, hogy kétszer negyvenet játszunk. Ennek oka, hogy mindössze tizenkét mezőnyjátékos áll Kuttor Attila vezetőedző rendelkezésére betegség, illetve sérülés miatt.

A találkozó első játékrészében „összehoztuk” a vezető találatot a hazaiaknak. A gól után kis zavar támadt a csapatjátékunkba, de hamar magunkra találtunk. Mentünk előre becsülettel, Tóth László lábában és Rokszin Ádám fejében sajnos benne maradt az egyenlítő találat, még az utolsó percben Radó másodszor is eredményes tudott lenni, kialakítva ezzel a mérkőzés végeredményét.

– A mérkőzés előtt azt kértem a srácoktól, hogy védekezésben keményen, agresszíven futballozzanak. Próbálják meg minél gyorsabban visszaszerezni a labdát, ha elveszítettük. Ezt hellyel-közzel sikerült is megvalósítani. Támadásokban pedig azt kértem, hogy ha megszerezzük a labdát, akkor játszunk bátran. Ezt is teljesítették. Sajnos a tizedik perc körül a kapusunk hibázott egy nagyot, utána volt még öt perc, amikor egy-két lehetősége volt ellenfelünknek, de összességében jó teljesítményt nyújtottunk. Az utolsó percben kapott második gól előtt volt két helyzetünk, ha azokat berúgjuk, más lehetett volna az eredmény. Megyünk tovább, csináljuk tovább. A Vasas egy élcsapat, mely ellen úgy gondolom helyt álltunk. A felkészülési mérkőzéseknek akkor van értelme, ha eléri célját, azt gondolom ez elérte a célját. Nem sikerült még gólt szereznünk, ezen dolgozunk, hogy minél előbb eredményesek legyünk, s akkor biztos vagyok benne, hogy elérjük célunkat, a bennmaradást. Apró lépésekkel haladunk előre, a srácok remekül dolgoznak az edzéseken, mindent megtesznek a sikerért, előbb-utóbb meg kell hogy legyen az eredménye is. –  értékelte a találkozót Romanek János vezetőedző.

Folytatás szombaton, amikor is a szintén másodosztályú ETO FC vendégeként lépünk pályára.

 

Vasas FC – Szolnoki MÁV FC 2-0 (1-0)

Szolnok: Kovács P. – Szabó A., Kovács O., Tóth B., Lakatos Cs. – Rokszin, Tisza, Hleba, Tóth L. – Lakatos I., Kurdics. Vezetőedző: Romanek János.

Gólszerző: Radó (13.), Radó (80.)

Fotó: facebook.com/VasasFC

Élő közvetítés