2023. június 3. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Gól nélküli döntetlen Szoboszlón

01.09.

Gól nélküli döntetlen Szoboszlón

Szombat délelőtt lejátszotta csapatunk az idei első téli felkészülési mérkőzését. Ellenfelünk az NB III. Keleti csoportjában 4. helyen álló Hajdúszoboszló együttese volt. A mérkőzésen hiába volt több helyzetünk, még az ellenfelünknek egy kapufája, a találkozó végül gól nélküli döntetlennel ért véget.

– Mindig azt mondják, hogy a játék a legjobb edzés, ma a játékkal elégedett voltam. Igazából többet birtokoltuk a labdát, mi voltunk a jobb csapat. Rengeteg helyzetünk volt, ha jól számoltam, nyolcszor álltunk a kapussal szemben, de ezeket elhibáztuk. Mondtam a srácoknak is, hogy a siker nem jön egyből, nagyon sok összetevője van. Elégedett vagyok az elvégzett munkával, a hozzáállásukkal. Látszik az, hogy akarják a sikert, biztos vagyok benne, hogy szép sikereket fogunk elérni. Ezt azonban nem adják ingyen. Csináljuk tovább a dolgainkat, van feladat bőven, hiszen szerdán a Vasassal, szombaton a Győrrel játszunk. Természetesen mindegyik meccs más, így a soron következő találkozók is más játékot kívánnak, mint a mai, de biztos vagyok benne, hogy elérjük célunkat, amit kitűztünk magunk elé. – értékelt a találkozó után Romanek János vezetőedzőnk.

Aqua-General Hajdúszoboszló – Szolnoki MÁV FC 0-0

Szolnok, 1. félidő: Kovács P. – Szabó A., Kovács O., Tóth B., Lakatos Cs. – Rokszin, Tisza, Földi, Tóth L. – Puskás, Lakatos I. 2. félidő: Csáki – Tömösvári, Szekszárdi, Papp, Gohér – Kurdics, Kónya, Hleba, Sipos – Irmes, Gíber. Vezetőedző: Romanek János.

Élő közvetítés