2021. május 8. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kétgólos győzelem a Nyíregyháza ellen

04.26.

Kétgólos győzelem a Nyíregyháza ellen

Folytatta csapatunk remek hazai szereplését a Merkantil Bank Liga NB II.-ben. Vasárnap a tabella hatodik helyén álló Nyíregyháza látogatott a Tiszaligetbe, s hagyta el azt vesztesen. A találkozó 4. percében már meg is szereztük a vezetést. Egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Tamás László fejelte középre a labdát, ahol Rokszin Ádám érkezett és az ötösről lőtte a játékszert a hálóba. Nyolc perccel később adódott a legnagyobb helyzet a vendégek előtt, azonban Hornyák perdítése a kapufáról kifelé perdült. A 31. percben Kónya szöglete után Tisza szerzett újabb gólt, így kétgólos előnyünkkel mehetek szünetre a csapatok.

A térfélcserét követően szerkezetet váltottak a piros-kékek, ráadásul hármat is cserélt Gálhidi György. Mindez azt eredményezte, hogy többet birtokolták a labdát, azonban a mezőnyfölény nem párosult nagy rohamokkal. Sőt, ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a kapu előtt lezárhattuk volna a mérkőzést egy újabb góllal, azonban a helyzeteink kimaradtak. Nagyon mégsem kellett búsulnunk emiatt, hiszen így is sikerült itthon tartani a három bajnoki pontot.

Tizenkettedik alkalommal győztünk hazai pályán a Merkantil Bank Liga NB II. idei kiírásában, ennél többet csak a DVSC tud felmutatni. Sokáig nem lehet ünnepelni, hiszen szerdán újabb feladat vár csapatunkra, amikor is a WKW ETO FC Győr vendégeként lépünk pályára.

Élő közvetítés