2021. július 24. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kemény csata vár ránk

19.04.07.

Kemény csata vár ránk

A bajnokságból a maival együtt még kilenc forduló van hátra. Az NB III. Keleti csoport 22. játéknapján Füzesgyarmatra látogatunk, mely együttes jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, hét ponttal gyűjtött eddig kevesebbet nálunk.

A Békés megyei alakulat a 2017/2018-as szezonban került vissza 34 év után a magyar labdarúgás harmadik vonalába. A tavalyi bajnokságban a 8. helyen végeztek, ám az idén már merészebb célokat fogalmaztak meg, melynek érdekében a nyáron megerősítették a keretüket. A télen nem volt nagy jövés-menés, ketten távoztak és ketten érkeztek. Faggyas Milán személyében rutinos, első osztályt megjárt labdarúgóval erősödtek. Ő egyébként ismerős lehet a szolnoki szurkolóknak, ugyanis 2013-ban a mi labdarúgónk volt. Rajta kívül még Achim Ádám, Pölöskei Péter és Raducu Constantin Sorin rendelkezik magasabb osztályú tapasztalattal. Tavasszal öt mérkőzésükből hármat megnyertek, egyszer döntetlen játszottak, még egyszer vereséget szenvedtek. Hazai pályán az egész bajnokság alatt mindössze egy csapat tudott három ponttal távozni a Lázár Gyula sporttelepről, ez pedig nem más, mint a Jászberény. Reményeink szerint mi leszünk a következő együttes, mely győztesen távozik Füzesgyarmatról.

Tavasszal váltogatja „arcát” együttesünk, ami talán annak is betudható, hogy mindenki minket akar legyőzni. Ez nem véletlen, hiszen mindenki az élen álló ellen akarja bizonyítani képességeit. Miután az elmúlt fordulóban hazai pályán hoztuk a kötelezőt, az ESMTK pedig otthon vereséget szenvedett, így ismét az első helyen vagyunk. Az ősszel hazai pályán kemény csatában sikerült legyőznünk a Füzesgyarmatot, valószínűleg most sem lesz sétagalopp a találkozó. Ágoston Kristófon kívül mindenki a „fedélzeten”, azaz a szakmai stáb több variációs lehetőséggel is rendelkezhet.

A mérkőzés 16.00 órakor kezdődik, a játékvezető Antal Péter lesz.

Élő közvetítés