2021. június 22. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kazincbarcikán lépünk ma pályára

11.22._

Kazincbarcikán lépünk ma pályára

A Merkantil Bank Liga NB II. 17. fordulójával folytatódik, melynek keretében Kazincbarcikára utazik ma csapatunk. A házigazdák utóbbi négy találkozójukon pontot sem szereztek, így számukra is nagyon fontos lesz a mai összecsapás.

Vitelki Zoltán együttese az első három fordulóban egyaránt idegenben lépett pályára, melyből két pontot szereztek. A Vasas és a Kaposvár vendégeiként döntetlent játszottak, még Ajkán vereséget szenvedtek. Az új stadionjukat augusztus 16-án vették birtokba, a PMFC ellen vereséggel avatták fel. A Kolorcity Arénában sokszor nem örülhettek az egykor nálunk játszó Tóth László és csapattársai, ugyanis a mezőny leggyengébben teljesítményével büszkélkedhetnek hazai pályán. Hét találkozójukból csak a Csákvárt tudták legyőzni, a Doroggal döntetlent játszottak, s a már említett Pécsen kívül, a Győr, a Haladás, a Budaörs és a DVSC is győztesen távozott. A felsorolásból viszont kitűnik, hogy ezen csapatok közül négy előttünk is áll a tabellán, tehát egyáltalán nem mehetünk biztosra a borsodiak ellen.

Ami csapatunkat illeti az októberi hullámvölgyből nagyszerű teljesítménnyel kerültünk ki, hiszen az utolsó három bajnokinkon a megszerezhető kilenc pontból hetet gyűjtöttünk be, valamint a szintén másodosztály Gyirmót ellen sikerült továbbjutnunk a legjobb 32 közé a MOL Magyar Kupában. A keretünk továbbra sem teljes, hiszen sérülés, betegség, illetve eltiltás miatt ezúttal hiányozni fognak a következő labdarúgók: Földi Marcell, Horgosi Donát, Kotula Máté, Novák Csanád, Tajti Balázs, Tóth Benjámin és Vólent Roland. A hiányzók miatt ezúttal több ifjúsági játékos is a keret tagja lesz. Minden esetre igyekszünk folytatni eddigi őszi remek szereplésünket, és tovább növelni pontjaink számát.

A mérkőzés 17.00 órakor kezdődik, a játékvezető Szigetvári Márk lesz.

Élő közvetítés