2021. május 8. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Régi – új játékosunkkal beszélgettem

11.21

Régi – új játékosunkkal beszélgettem

Őszintén megmondom, vártam már ezt az interjút. Mindig jó érzés elbeszélgetni a csapatunk játékosaival, de amikor gólt rúgott a Győr ellen Berdó Péter már tudtam, hogy a következő interjúalanyom Ő lesz. És hogy miért is vártam a szokottnál is jobban a beszélgetést? Aki ismeri a Szolnoki MÁV FC játékosát már tudja a választ. Három- négy szavas mondatoknál többet csak elvétve lehet tőle hallani, így igazi kihívás vele mindig az interjú készítés, de örömmel álltam a feladat elé.

Petya! Grati a gólhoz és a győzelemhez, meg az azóta megnyert MOL Magyar Kupa mérkőzéshez is!

– Köszönjük szépen!

Hú! Ez nem lesz könnyű feladat most sem.

– Mire gondolsz?

Téged szóra bírni.😁 Na mesélj! Milyen volt újra gólt szerezni? Ha jól emlékszem utoljára tétmeccsen ebben a stadionban a Mezőkövesd ellen voltál eredményes egy három évvel ezelőtti MK mérkőzésen.

– Így igaz. Mindig jó érzés gólt rúgni, bár ez nekem ritkán adatik meg. Igaz, nem is ez az elsődleges feladatom, de boldog voltam a találat után pláne, hogy a végén meg is szereztük a győzelmet.

Kíváncsi lennék arra is, milyen formában érzed magad? Utolérted már azt a formát amit két évvel ezelőtt itt hagytál?

– Most már úgy gondolom igen. Erőnlétben sokat javultam és lassan leküzdöm a meccshiányt is. Nyilván ehhez az kell, hogy minél többször játéklehetőséget kapjak, de persze mindenkinek ez a célja. Ezért dolgozunk hétről hétre és ha lehetőséghez jutunk akkor azt igyekszik kihasználni mindenki. A Győr ellen elég jól sikerült megragadni az alkalmat.

Ha május végén beszélgetünk majd, mivel lennél elégedett? Hová várod a csapatot?

– Szerintem az első ötbe is be lehetne férni. Úgy gondolom kivitelezhető lenne, de az első tízben ha benne leszünk az is nagyon szép eredmény lenne. Nagyon egyben van a mezőny, előre és hátra is nagyot lehet ugrani és esni egyaránt. Annyi biztos, hogy mindent megteszünk a minél sikeresebb szereplésért.

Ez jól hangzik. Sok erőt és egészséget kívánok a terv eléréséhez!

– Köszi Ádi!

Csepegtessünk egy kis bulvárt is az olvasóknak. Milyen a jegyes élet?

– Annyira, hogy januárban meg is tartjuk az esküvőnket.

Hoppá! Nagy gratula! Hol tervezitek az esküvőt?

– Debrecenben fogjuk tartani, de hogy milyen keretek között azt egyelőre nem igazán tudjuk. Tervezgetünk folyamatosan, majd látjuk, hogy mi sikerül.

Kívánok előre is harmonikus és boldog házasságot és sok sikert a pályán és azon kívül is!

– Nagyon köszi Ádi! Igyekezni fogok.

Mester Ádám

Élő közvetítés