2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kazincbarcikán hagytunk két pontot

11.23.

Kazincbarcikán hagytunk két pontot

Nagy lehetőséget szalasztottunk el vasárnap este, hiszen egy olyan mérkőzésen kell megelégednünk az egy ponttal, melyben a győzelem is benne volt.

Különböző okok miatt nem kevesebb, mint hét játékosunkra nem számíthatott Csábi József vezetőedző, így a keretben két 17 éves  labdarúgó Fekete Kristóf és Lukovszky Attila is helyet kapott. A cserejátékosok átlagéletkora pedig csak azért lett 19.375 év, mert Berdó Péter 27 évével „rontotta” a statisztikát. Minden esetre az első perctől érezhető volt, hogy győzni jöttünk az idén augusztusban átadott Kolorcity Arénába. Nem is kellett sokat várni arra, hogy előnybe kerüljünk. A 9. percben az ellenfél térfelén szereztünk labdát, melyet végül Rokszin remek ütemben lőtt be a védelem mögé, ahová Csirmaz érkezett, s labdarúgónk Tóth kapust megelőzve a hálóba lőtte a játékszert. A vezetés után is mi uraltuk a játékot, azonban a hazaiak szinte a semmiből egyenlíteni tudtak.  A 26. percben egykori játékosunk Tóth László vitte el a labdát a kapujából messzire kifutó Molnár-Farkas mellett, majd az üres kapuba gurított. Tíz perccel később Kónya szögletét Tisza fejelte a kapu mellé, még a játékrész vége előtt Kovác Alan is így tett a másik oldalon.

A térfélcserét követően a 48. percben Rokszin szabadrúgására Bárdos érkezik, azonban Dávid szögletre ment előle. Három perccel később mintaszerű akció végén Szabó Balázs előtt adódott lehetőség a gólszerzésre, azonban lövését hárította a hazaiak hálóőre. Két perccel később a végig agilisan mozgó Kurdics lő kapura, azonban a labda a felső lécet érintve hagyta el a játékteret. A 62. percben Tisza próbálkozása téveszt alig célt, majd hét perccel később a hazaiak veszélyeztetnek, azonban Molnár-Farkas kapufára tolja a lövést. A 73. perctől pedig emberhátrányba kerültünk, miután Kónya Márk megkapja második sárga lapját. Szigetvári játékvezető talán kissé szigorú volt labdarúgónkkal, de ettől még tény marad, hogy idő előtt mehetett zuhanyozni középpályásunk. A 77. percben cserélünk először, Szabó Balázst Berdó Péter váltotta. A Győr ellen gólt szerző játékosunk ezúttal is hozzá tud tenni csapatunk eredményességéhez, hiszen a lefújás előtt egy kapunk előtti kavarodás végén a gólvonalról vágta ki a labdát, így maradt az 1-1.

A házigazdák négy mérkőzés után szereztek pontot, azonban nekünk sincs semmi okunk az elkeseredésre, hiszen a vasárnapival együtt már 26 egység áll a nevünk mögött, ami a tabellán a 8. helyet jelenti. Nyilván a játék képe alapján inkább veszítettünk két pontot, mintsem nyertünk egyet, de a mutatott teljesítményünkre lehet építeni. Az elmúlt négy mérkőzésből szerzett két győzelemmel és két döntetlennel elmondhatjuk, hogy jó passzban várhatjuk a héten megrendezésre kerülő két bajnoki mérkőzésünket. Szerdán a Békéscsabát fogadjuk a Tiszaligetben, még vasárnap Csákváron lépünk pályára.

Élő közvetítés