2023. március 20. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kazincbarcika a kupaellenfelünk

MOL MAGYAR KUPA KV-06

Kazincbarcika a kupaellenfelünk

Csütörtök délután tartották a MOL Magyar Kupa 3. fordulójának sorsolását. Az már akkor kiderült, hogy az előző szezonban még másodosztályú Kazincbarcika lesz az ellenfelünk, mára az is eldőlt, hogy a találkozót szeptember 18-án (szombat) 18.00 órai kezdéssel rendezik meg a borsodi városban. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, akkor 2 x 15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét sportszervezet azonos számú gólt ér el, vagy nem esik gól, a továbbjutás a büntetőpontról végzett rúgások döntenek.

Ellenfelünk veretlen az NB III. Keleti csoport idei kiírásában, és a harmadik helyen áll a tabellán. Öt mérkőzést játszott eddig a Barcika, négy győzelem mellett egyszer döntetlent értek el. Csapatukat erősíti két egykori labdarúgónk, Laczkó Milán és Szabó Balázs, valamint a korábbi élvonalbeli védő, Dvorschák Gábor.

A MOL Magyar Kupában az 1. fordulóban idegenben a Csenger FC ellen 2-0-s győzelmet arattak, még a 2. fordulóban hazai pályán a Hidasnémeti VSC együttesét 4-0-ra győzték le, s jutottak a 64 közé.

Élő közvetítés