2023. március 20. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Ismét győzelem Budaörsön

09.05.

Ismét győzelem Budaörsön

Tegnap délelőtt az „osztálytárs” Budaörs vendégeként lépett pályára csapatunk, ezúttal felkészülési mérkőzésen. Augusztus 8-án a Merkantil Bank Liga NB II. keretében találkozott legutóbb a két csapat, s akkor kétgólos hátrányból sikerült fordítanunk és 3-2-re nyertünk. Most nem játszottak ilyen fordulatos mérkőzést a felek.

Az első lehetőség a gólszerzésre a hazaiak előtt adódott a 16. percben, azonban a 21. percben Tömösvári remekül eltalált szabadrúgásából mi szereztük meg a vezetést. A második félidő elején a hazaiak az 53. percben Halmai találatával kiegyenlítettek. Az 55. percben Gohér szabadrúgását hárította bravúrral a hazaiak hálóőre, ám a 73. percben már ő is tehetetlennek bizonyult. Ekkor Kurdics egy jó ütemben kapott labdával elindult a bal oldalon, majd centerezését Antic helyezte a kapuba. Mint később kiderült ezzel a góllal nem csak a vezetést, hanem a győzelmet is megszereztük.

Budaörs SC – Szolnoki MÁV 1-2 (0-1)

Szolnok: Csáki (Bánhegyi, 60.) – Molnár, Tisza, Szabó A. (Tóth B., 46.), Gohér, Lakatos Cs. (Kurdics, 46.) – Tömösvári (Sipos, 67.), Berdó, Rokszin (Kónya, 46., Antal, 75.) – Vólent (Antic, 60.), Lakatos I. (Irmes, 46.). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Tömösvári (21.), Halmai (53.), Antic (73.)

Élő közvetítés