2019. április 26. ( péntek )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Ismét pont nélkül maradtunk

ICS_8677

Ismét pont nélkül maradtunk

Sajnos túl jó házigazdának bizonyultunk a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapatával szemben. Na, nem a tiszta öltözőt vagy a szívélyes vendéglátást sajnáltuk Tőlük, de a három bajnoki pontot nem szívesen adtuk oda, ez tény.

Az első játékrész szinte szolnoki kapura lövés nélkül telt el. A Szeged igyekezett oldalsó beadásokkal veszélyt teremteni, de Hrabina mindig résen volt. Tóth Balázs jól vezérelte a csapatot belülről, de érezhető volt, hogy a vendégek próbálják magukhoz venni a kezdeményezést. Germán több alkalommal is közel állt a gólszerzéshez, de Szabó sem sokat tévedett a 38. percben megítélt szabadrúgásnál. Jó 30 méterről tüzelt, ha kevéssel is, de célt tévesztett. A szünet előtt egy kétes szituáció borzolta a kedélyeket. Jasarevicet buktatták a tizenhatoson belül, de a büntető ezúttal elmaradt.

A második játékrészben, mintha egy új Szolnokot láthattunk volna, mivel 2-3 perc leforgása alatt Olasz és Pantovic is majdnem gólt szerzett. Sokkal támadóbb lett a játékunk. A vasárnapi találkozóhoz hasonlóan viszont ismét egyetlen gól megpecsételte a sorsunkat. Germán tett róla, hogy a szegedi álmok tovább éljenek a sikeres bennmaradásról, illetve hogy mi ismét egy vékony vereséget könyvelhessünk el. Balogh Pál vezetőedzőnk értékelésében elmondta, hogy a két egy gólos vereség között ugyan óriási a különbség, mégis az eredmények az előző három mérkőzés sikerét árnyékolja be.

Vasárnap irány Siófok, ahol remélhetőleg sikeresebb folytatás következik. Minden szolnoki szimpatizáns ebben bízik.

Élő közvetítés