2021. szeptember 20. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Információ a DVTK elleni mérkőzésről

07.02.

Információ a DVTK elleni mérkőzésről

Ma 20.00 órától a DVTK együttesét fogadjuk a Tiszaligeti Stadionban. A Merkantil Bank Liga NB II. 5. fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésre az alábbi jegyárak érvényesek:

Hazai és vendég felnőtt: 1.300.-Ft
Hazai és vendég diák / nyugdíjas / női: 700.-Ft
A 10 év alatti gyermekek számára a belépés díjtalan

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a hatályban lévő kormányrendeletnek megfelelően a sportrendezvények látogatásának feltétele a védettségi igazolvány megléte. Nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, 18. életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt.

Éppen ezért a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat ellenőrizni fogja a plasztik kártya formátumú védettségi igazolvány (vagy applikáció) és a személyi igazolvány meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni.

A mérkőzésre a hazai szurkolók részére a 3-as és 4-es pénztár kerül megnyitásara, mely a Tiszaligeti sétány felől közelíthető meg. A vendég szurkolók a vendégpénztárnál – szintén a sétány felől közelíthető meg – vásárolhatják meg belépőjegyüket.  A főépületnél található 2-es pénztárnál az egykori Szolnoki MÁV, MTE, MÁV-MTE labdarúgók, a jelenleg utánpótlás csapatainkban játszó labdarúgók és edzőik léphetnek be. A kapuk és a pénztárak a találkozó előtt kettő órával, azaz 18.00 órakor nyitnak. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Élő közvetítés