2020. szeptember 27. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Hoztuk a kötelezőt

01.25.

Hoztuk a kötelezőt

Szombaton a megyei I. osztályban második helyezett Törökszentmiklós otthonában léptünk pályára. Az idén először ráadásul nem műfüvön, hanem élőfüves játéktéren játszottunk.

Csábi József vezetőedző két részre osztotta a keretet, hiszen vasárnap is mérkőzést játszunk. Ellenfelünk az első húsz percben jól tartotta magát, ám Horgosi bomba gólja kissé megtörte az ellenállásukat. A szünetig több helyzetet is kidolgoztunk, ám nem sikerült újabb gólt szereznünk. A térfélcserét követően Bárdos 18 méterről megeresztett lövéséből született találatával sikerült tovább növelni az előnyünket. A mérkőzés vége előtt három perccel Kurdics végzett el gyorsan egy szabadrúgást, Simon pedig közelről a kapus mellett a hálóba lőtt, ezzel alakult ki a végeredmény.

Mint az összeállításból kiderült több ifjúsági labdarúgónk is lehetőséget kapott. Iván Milán a kezdőcsapatban kapott helyett, de Tisza Kálmán sérülése miatt Balogh Dominik is majdnem végigjátszott. A szünetben Debreczeni Milán (2001-es születésű), még a félidő közepétől Rimóczi István (2002-es születés) jutott szóhoz.

Törökszentmiklósi FC – Szolnoki MÁV FC 0-3 (0-1)

Szolnok: Csáki – Csirmaz (Debreczeni, 46.), Ágoston, Tamás, Bárdos – Tisza (Balogh D., 7.), Horgosi, Kurdics, Iván – Annus (Rimóczi, 69.), Simon. Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Horgosi (22.), Bárdos (59.), Simon (87.)

Élő közvetítés