2020. szeptember 27. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Győzelem a Vác ellen

01.22.

Győzelem a Vác ellen

A szombati felkészülési mérkőzést követően és újabb három edzés után tegnap ismét pályára lépett csapatunk. Ezúttal szintén a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Vác együttesét fogadtuk, mely – saját maguk bevallása szerint is – a jövő csapatát igyekeznek építeni.

A találkozó elején sikerült megszereznünk a vezetést. Az 5. percben Csirmaz István beadását Iván Milán fejelte a hálóba. Sokáig nem örülhettünk azonban az előnynek, hiszen Csirmaz a 16-oson belül lerántotta Bartost, így jogosan jutott büntetőhöz a vendégcsapat. A 11-est Dulló értékesítette. A játékrész végén Annus előtt adódott nagy lehetőség a gólszerezésre, azonban támadónk lövése egy szóló végén nem csak a kapus, hanem a kapu mellett is „elment”. A térfélcserét követően Vólent ellen szabálytalankodott a váci védő a 16-oson belül, a büntetőt a sértett értékesítette. Mivel a hátralévő időben több gól már nem született, így győzelmünkkel ért véget a találkozó.

– A három lejátszott mérkőzés közül ma éreztem kicsit tompábbnak a csapatot, de nyertünk és azt gondolom ez a felkészülés minden szakaszában nagyon fontos. A terhelés eloszlása miatt is próbáltam félidőztetni a csapatot. Az első húsz-harminc percben jó ritmusa volt a mérkőzésnek, tetszett amit láttam. Ami elgondolkodató, hogy a második félidőben egy picit taktikailag is szétcsúsztunk, de mint már említettem a siker egy másodosztályú csapat ellen a felkészülés során is fontos. – nyilatkozta Csábi József vezetőedző.

A munka tovább folytatódik, a hétvégén mind szombaton (Törökszentmiklóson), mind vasárnap (Békéscsabán) mérkőzés vár labdarúgóinkra.

Szolnoki MÁV FC – Vác FC 2-1 (1-1)

Szolnok, 1. félidő: Molnár-Farkas – Csirmaz, Papp, Szabó R., Bárdos, Kotula – Iván M., Berdó, Albert Á. – Annus, Simon. 2. félidő: Kormos D. – Szabó P., Ágoston K., Horgosi, Szabó R. (Bárdos, 55.), Kurdics – Sitku, Földi, Rokszin – Vólent, Novák Cs. Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Iván M. (5.), Dulló (11-esből, 10.), Vólent (11-esből, 48.)

Élő közvetítés